A Starbucks olyan bejelentést tett, ami egyszerűen fantasztikus és megható

2017.január.30.

Lassan annyira népszerűtlen hazájában a nemrég kinevezett amerikai elnök, Donald Trump, hogy nem értjük, egyáltalán ki szavazta meg? Főként, mert az emberek reakciója teljesen érthető: Trump hajmeresztő nyilatkozatokat tesz, és döbbenetes törvényeket szeretne bevezetni.

Starbucks
Fotó: Starbucks

Legutóbbi, nagy visszhangot kiváltott intézkedése szerint nagy esély van arra, hogy több hónapon keresztül nem engedne be menekülteket az országba. Ez ellen már több híresség is protestált, és biztosan vagyunk benne, hogy a közelgő Oscar gálán is lesz némi megmozdulás egy-egy sztár részéről. A beszédeket érdemes lesz hallgatni!

Most azonban a Starbucks reagált gyorsan a kirekesztő intézkedés lehetőségére: a kávézólánc vezérigazgatója, Howard Schulzt kijelentette, hogy az elkövetkező öt évben 10 ezer menekültnek szándékoznak munkát adni a Starbucksokban világszerte.

Schultz szerint olyan idők járnak, amelyekben határozott cselekedetekre van szükség az ilyen intézkedésekkel szemben, a Starbucks pedig mindig is a sokszínűséget, az egyén mindenek felett álló tiszteletben tartását tartotta szem előtt, és soha nem fogadott el semmilyen kirekesztést, sem nem, sem szexuális preferencia, sem társadalmi osztályba tartozás, faj vagy egyéb ehhez hasonló kategóriák alapján.

Ez pedig ezentúl sem fog változni, ezt hangsúlyozzák ezzel a cselekedetükkel is.

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő