A tenger tanításai

A TROPICAL YOGA és Életmódközpont megálmodója, Szabó Nóra ezentúl minden héten szuper tippekkel segít neked, hogy a legjobb formádban legyél és lelkileg is feltöltődj.
Azt, hogy az Óceán az egyik legszebb és legkáprázatosabb teremtménye a természetnek - valamennyien elismerjük. De eltöprengtünk-e már azon, hogy mennyi mindent tanít számunkra?

Az elmúlt hetet a tenger közepén búvárkodással töltöttem és mint ilyenkor esetemben lenni szokott új megértésekkel gazdagodtam. A parttól távolodva a horizontunk kitágul. A tenger feltölti a szívünket, inspirál és végtelen örömöt ad a lelkünknek. A hullámok segítenek közelebb kerülni önmagunkhoz.

Elgondolkodtatott, hogy mennyi hasonlóság van az óceán és köztünk emberek között. A felszínen is mutatunk valamit, de az igazi értékek a mélyben rejlenek.

Számomra a búvárkodás nemcsak a meditatív jellege miatt különleges, hanem azért is mert mindig új felfedezéssel bír. Nincs két merülés, ami azonos lenne, a tenger minden egyes alkalommal más meglepetést tartogat. Olyan ez, mintha növény- és állatvilága a vízalatti szappanoperának újabb- és újabb epizódját mutátná meg.

A merülések között is gyakran azon kaptam magam, hogy nem vágyom másra, csakhogy a vizet szemléljem. Az óceánt szemlélve úgy érzem, hogy a víz valamilyen különleges töltettel bír. Inspiráló, hogy a hullámok milyen kitartásról tesznek tanúbizonyságot. Felemelkednek majd leesnek, de minden esés után készek a következő magaslatra. Újból és újból megérintik a partot, attól függetlenül, hogy a part mindig visszaküldi őket a vízbe.

Akár a felszínen akár a mélyben vagyunk, van valami különleges ebben a megfigyelő státuszban. A szemlélés gyakran szándéká válik. És a saját belső ócánunkban is tisztábban látjuk, hogy mi az, amit igazán szeretnénk.

Érdemes tehát megállni és csak megélni a pillanatot. A természet nagy segítséget nyújthat mindebben. Te mikor tetted meg ezt Magadért utóljára?

Ez is érdekelhet

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz