Állati rekordokkal ünnepelt a SPAR

2016.április.11.

A SPAR áruházlánc már 2011 óta dolgozik együtt mindenki kedvenc képregényhősével, Garfielddal, aki most egy évre jelképesen "szabadságra ment".

A világ leglustább és legmókásabb macskája a Fővárosi Állatkertben tért vissza a legújabb matricás albummal és rengeteg izgalmas állattal kicsik és nagyok legnagyobb örömére.

Az albumokból eddig kétmillió, a matricacsomagokból 130 milliót osztottak már ki az üzletekben és hatalmas népszerűségnek örvendett a gyerekek körében mind a Dzsungelmánia, a Szafarimánia, az Óceánmánia, a Magyarország, a Hegymánia és a Szigetmánia témája is.

Most viszont az állatok legjobbjait találják majd meg a kis zöld csomagokban, ugyanis május elejéig a legokosabb, a leggyorsabb, a legveszélyesebb, a legritkább, a legnagyobb, a legcukibb és a leghangosabb állatainak fotóit rejtik majd a tasakok.

"A matricás albumok fő célja az ismeretterjesztés és a gyűjtőszenvedély felébresztése. A könyvecskék ismeretanyaga lehetőséget nyújt arra, hogy közösséget vállalhassunk az olyan fontos értékekkel, mint a környezetvédelem és a természet szeretete" – nyilatkozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A megnyitó ünnepségen Hanga Zoltán, az Állatkert szóvivője érdekes történetekkel kápráztatta el a közönséget a legizgalmasabb állatokról, amelyek az albumban is szerepelnek, majd a gyerekeket olyan élőlényekhez vezette amelyek békésen tűrték az apró kezek simogatását. Ilyenek voltak például a lajhárok, melyeknek a SPAR több mint 1100 kilogramm friss zöldséget és gyümölcsöt adományozott.

A narancsságra macska, Garfield az év során több üzletben is felbukkan majd és egy országos roadshow keretein belül népszerűsíti a matricagyűjtést.

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói