Állítsd össze a saját joghurtos finomságodat!

2015.augusztus.24.

A Jono Yogo frozen yoghurt és a GLAMOUR most egy igazán csajos programmal készül. Vágd ki a kupont és szerezd be fél áron kedvenc hűsítő finomságodat. Engedj bátran te is a kísértésnek!

Jó hír a diétázóknak!

A frozen yogurt alacsonyabb zsírtartalommal és kevesebb cukortartalommal rendelkezik, mint egy hagyományos fagyi, sőt steviás és laktózmentes változatban is elérhető! A joghurt alapú finomság már világszerte meghódította a hűsítő édességek és a tudatos nassolás szerelmeseit.

Yogozásra fel!
Keresd fel augusztus 24-e és szeptember 7-e között Budapesten az Allee, Westend, Árkád, Mammut bevásárlóközpontokban található Jono Yogo üzleteket és vidd magaddal a barátnődet és az ő GLAMOUR magazinját is! Állítsátok össze a saját poharas desszerteteket, váltsátok be fizetéskor az 50% kedvezményt érő kupont, és kezdődhet a véget nem érő csacsogás!

Játssz és nyerj!
Készíts egy képet yogozás közben, töltsd fel augusztus 24-e és szeptember 7-e között a www.glamouronline.hu/jonoyogo oldalra és nyerd meg az 5 db 2500 forint értékű Jono Yogo ajándékkártya egyikét!

A kupont vágd ki, és add le fizetéskor, mert 50% kedvezményt biztosít augusztus 24-e és szeptember 7-e között Budapesten az Allee, a WestEnd, az Árkád, a Mammut bevásárlóközpontokban található Jono Yogo üzletekben egy adag tetszőlegesen összeállított joghurtos finomságra. A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható és egyszeri vásárlási kedvezményre jogosít. A másolt vagy egyéb módon sokszorosított kuponokat a Jono Yogo érvénytelennek tekinti.

Minden ízében igazi joghurt!

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói