Az ész megáll! Nácik buherálták meg a virtuális Instagram-sztár oldalát

2018.április.19.

Egyre furcsább dolgok történnek a virtuális világban. Nemrég mutattuk be Miquela Sousát nektek. Aki egy Los Angeles-i fiatal zenész és influenszer.

Lil Miquela virtuális influenszer
Fotó: Instagram

A Lil Miquela néven is ismert lányt már 1 millió felhasználó követi az Instagramon, és a volt már olyan dala, ami Top 50-be került a Spotify lejátszási listáján. Miquela azonban nem egy valóságos személy, hiába jelentkezett be nemrég a Coachella fesztiválról is, ő csupán egy virtuális személyiség. Ez a furcsa jelenség egyébként nem szokatlan mostanában az online térben, hiszen nem Lil Miquela az egyetlen virtuális sztár, aki hírnévre áhítozik.

Láttad már? Rajonganak ezért a modellért, pedig virtuális

Ha ez a fejlemény nem lenne elég szürreális nektek, akkor most be kell, hogy avassunk benneteket a virtuális sztárok életének sötét bugyraiba. A félig brazil, félig spanyol származású Lil Miquela ugyanis most az alt-right mozgalom, mondhatnánk szélsőjobb oldalinak is, ha pedig nevén szeretnénk nevezni őket, akkor náci hackerek áldozatává vált.

Miquela bejelentkezett a Coachella fesztiválról:

A virtuális influenszer oldalán most felbukkant Bermuda, aki szintén egy virtuális Instagram személyiség. A szőke "lány" azt kéri számon ezekben a már eltávolított posztokban, hogy Miquela miért tünteti fel magát élő emberként. Bermuda egyébként arról ismert, hogy posztjaiban lelkesen szapulja a liberális médiát, támogatja Trumpot, és előszeretettel értekezik a fehérbüszkeségről. Most Miquelában megtalálta az ellenfelét, és az utóbbi napokban kizárólag a virtuális vetélytársa ellen szervezkedik, trollkodja a posztjait.

Bermuda dokumentálja a Miquela elleni támadásait:

Láttad már? Te szexszelnél robotokkal, ez lesz a jövő?

Még azt sem sikerült megszoknunk, hogy virtuális, kitalált lányok kezdenek hódítani a közösségi oldalakon, de már azt is láthatjuk, hogy a virtuális világ egy fokkal máris fárasztóbbnak látszik, mint az élők világa. Nem mintha Miquelára túl nagy szükségünk lett volna, de ha valamire, akkor virtuális nácikra még annyira sincs szükségünk.

Egy szintén hackelt közös kép virtuális vetélytársakról:

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő