Az év hősnője a Nyitottak vagyunk szervezet: küldetésük példaértékű

2019.március.5.

Már csak pár napod van, hogy szavazz azokra a példaértékű nőkre, akik szerinted megérdemelnék, hogy a GLAMOUR Women of the Year gálán díjat vehessenek át.

A különböző kategóriák győzteseinek járó díjakon túl minden évben átadjuk a társadalmi felelősségvállalás területén példaértékű munkát végző civil szervezeteknek, személyeknek Az év hősnője díjat. Idén ezt az elismerést a Nyitottak vagyunk szervezetnek ítéltük oda.

A nők és a férfiak közti egyenlőtlenségekre a munkahelyeken már sokszor felhívtuk a figyelmet, a Nyitottak vagyunk szervezet pedig példaértékűen küzd mindenfajta megkülönböztetés ellen.

Miklós Melinda a Nyitottak vagyunk ügyvezetője elmesélte, hogy azt szeretnék bebizonyítani a munkáltatóknak, hogy nyitottnak lenni, tehát mindenkit csak a tettei és a teljesítménye alapján megítélni egyrészt helyes, másrészt meg is éri üzletileg. Céljuk, hogy a hazai cégek felismernék, hogy ha egy olyan nyitott környezetet teremtenek, ahol mindenki önmaga lehet, akkor cégként sikeresebbek, a náluk dolgozók pedig boldogabbak lehetnek.
Azért dolgoznak, hogy mindenki önmaga lehessen a munkahelyén, és ne kelljen elrejtenie azt, amilyen ő, amiben hisz, ahogyan él.

Ennek a videónak köszönhetően jobban megismerheted a szervezetet

Ez is érdekelhet

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább