Black Friday tömeg nélkül – lehetséges? (x)

Hirdetés

2022.július.29.

Sokan a black friday hallatán azonnal tömegre, tolakodásra, idegeskedésre, türelmetlenkedésre asszociálnak. Jóformán látják a lelki szemeik előtt, ahogy az emberek egymásnak mennek, ahogy nyomakodnak a polcok között a pénztár felé tartva, ahogy mindenki egyre feszültebb, egyre elcsigázottabb, egyre fásultabb. Ennek azonban egyáltalán nem kell így lennie. Mutatjuk, hogyan kerülhető el a tolongás és a tömeg!

Így kerülhető el a Black Friday-napi tolongás
Így kerülhető el a Black Friday-napi tolongás
Fotó: Getty Images

Online vagy offline érdemes vásárolni?

Az Euronics Black Friday online tökéletesen nyomon követhető. Ráadásul így könnyedén elkerülhető az összes, személyesen megtapasztalható, olykor irritáló körülmény, mint például a tolongás vagy a várakozás. Azt gondolnánk, hogy az otthoni karosszékben ülve, a számítógépet és az egeret fogva igazán nincs min idegeskedni. Vagy mégis?

Teljesen szükségtelen a boltban megjelenni, mert minden, de tényleg minden megoldható az internet összekötő hídjának köszönhetően. Na, de itt van a csavar a történetben. Ez a rengeteg előny csak akkor élvezhető ki, ha az internetkapcsolat kellően stabil és gyors. Az a mobilinternet, ami percenként megszakad és csigalassúságú, nem alkalmas arra, hogy egy ilyen horderejű kihívást teljesítsen. Ebben az esetben jobb ötlet a boltot felkeresni, olyan időpontban, amikor gyanítható, hogy nincsenek olyan sokan.

Ha viszont az internetes háttér adott, akkor a vásárlás tempósan letudható, tehát nemcsak a tömeg kerülhető el, hanem rengeteg szabadidő is megspórolható mindenféle kellemetlenség és energiaáldozat nélkül.

Számít a személyes tapasztalás?

Erre nincsen egyértelmű, általános érvényű válasz. Van, akinek az érintés, a közvetlen látvány elengedhetetlen ahhoz, hogy a vásárlási szándék bizonyossága megszülessen. De akad, akinek az interneten látható képek, leírások bőven elegendőek, s ez az a kényelem, amit tényleg semmi sem képes felülmúlni. Mindenkinek mást jelent a komfort, a biztonság, a megbízhatóság. A lényeg, hogy a személyre szabott döntés az igazi, ami biztos, hogy nem okoz csalódást!

Ez is érdekelhet

Undorító vagy szexi? 8 őszinte vallomás az ejakulációról

Undorító vagy szexi? 8 őszinte vallomás az ejakulációról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói