Előzd meg az ünnepi őrületet: íme 4 kreatív karácsonyi ajándék ötlet

Hirdetés

2021.november.25.

Nyakunkon a karácsony és hamarosan mindenkit elkap az ajándékozási őrület, hogy kinek, mit vegyen. Idén legyél előrelátó, tervezd és rendeld meg előre az ajándékokat, hogy még hírből se ismerd a fejvesztve rohanást a tömegben.

Idén válassz valamilyen kreatív ajándékot
Idén válassz valamilyen kreatív ajándékot

Minden évben fejtörést okoz: mit ajándékozzunk a szeretteinknek karácsonyra? Valami olyan meglepetés kéne, ami nem sablonos, nem mindennapi, személyes, de kreatív is egyben, és aminek biztosan örül, aki kapja. Nem egyszerű a feladat, éppen ezért összegyűjtöttünk 4 tuti ajándékötletet, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé!

1. Játsszatok családi képekkel

Készíttess egyedi puzzle-t egy családi fotóból! Hol van anya fülbevalója? Megtaláltam a nagyi orrát! Mi lenne, ha levágnánk legközelebb Buksi szőrét, hogy könnyebb legyen kirakni a puzzle-t? ‒ gondolj bele, mekkora élmény lehet a kicsiknek megkeresni a család apraja-nagyját a kirakóson. Ráadásul ez az ajándék hasznos is, hiszen készségfejlesztő. A felnőttek is megtalálhatják a fényképes játékban a kihívást, ugyanis a CEWE Ravensburger puzzle-ja akár 1500 darabos formában is kérhető.

Valódi kikapcsolódás az egész család számára

2. Vallomás a szerelmednek

Szerelmes, romantikus üzenetekkel vagy emlékekkel minden hónap szebben kezdődik. Fogadjunk, hogy telis-tele vagytok a pároddal közös emlékekkel. Mit szólnál, ha összegyűjtenél ebből 12-t, naptárt készítenél belőlük, úgy, hogy minden egyes hónaphoz írsz pár sort: például egy gondolatot, hogy miért szereted őt, miért vagy hálás neki, vagy az adott hónapban milyen kellemes pillanatokat okozott neked.

Mondd el neki, miért szereted!

3. Fali montázs a rokonoknak

A fényképeknek mindig örül az ember, főleg, ha kézbe veheti őket. Rengeteg családban családi hagyomány karácsonykor sztorizni a fa körül, és adogatni egymásnak körbe a korábban készült fotókat. Legyél újító: gyűjtsd össze például a nagyiéknak az unokákról és a rólatok készült képeket, és tervezz a CEWE Fotóvilág szoftverrel egy hatalmas kollázst, hadd mosolyogjon egész évben, amikor meglátja a családi képeket.

4. Apróság, de nagy öröm

Van az úgy, hogy apróságokkal szeretnénk kedveskedni, mert mondjuk megbeszéltük a családban, hogy idén kimaradnak a drága ajándékok. Remek választás lehet ebben az esetben a fényképes bögre, hiszen apróság, mégis látja az ajándékozott, hogy gondoltunk rá, szántunk rá időt és energiát, ráadásul minden nap ott lehet vele a mosolyunk.

A reggeli kávé közben is a közös emlékek köszönnek majd vissza

Apropó bögre: próbáltál már bögrés sütit készíteni? Katt a videóra, mutatunk hozzá egy szuper finom receptet!

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell