Előzd meg az ünnepi őrületet: íme 4 kreatív karácsonyi ajándék ötlet

Hirdetés

2021.november.25.

Nyakunkon a karácsony és hamarosan mindenkit elkap az ajándékozási őrület, hogy kinek, mit vegyen. Idén legyél előrelátó, tervezd és rendeld meg előre az ajándékokat, hogy még hírből se ismerd a fejvesztve rohanást a tömegben.

Idén válassz valamilyen kreatív ajándékot
Idén válassz valamilyen kreatív ajándékot

Minden évben fejtörést okoz: mit ajándékozzunk a szeretteinknek karácsonyra? Valami olyan meglepetés kéne, ami nem sablonos, nem mindennapi, személyes, de kreatív is egyben, és aminek biztosan örül, aki kapja. Nem egyszerű a feladat, éppen ezért összegyűjtöttünk 4 tuti ajándékötletet, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé!

1. Játsszatok családi képekkel

Készíttess egyedi puzzle-t egy családi fotóból! Hol van anya fülbevalója? Megtaláltam a nagyi orrát! Mi lenne, ha levágnánk legközelebb Buksi szőrét, hogy könnyebb legyen kirakni a puzzle-t? ‒ gondolj bele, mekkora élmény lehet a kicsiknek megkeresni a család apraja-nagyját a kirakóson. Ráadásul ez az ajándék hasznos is, hiszen készségfejlesztő. A felnőttek is megtalálhatják a fényképes játékban a kihívást, ugyanis a CEWE Ravensburger puzzle-ja akár 1500 darabos formában is kérhető.

Leonora Grigat 20211011 Puslespil Christmas 2021 011
Valódi kikapcsolódás az egész család számára

2. Vallomás a szerelmednek

Szerelmes, romantikus üzenetekkel vagy emlékekkel minden hónap szebben kezdődik. Fogadjunk, hogy telis-tele vagytok a pároddal közös emlékekkel. Mit szólnál, ha összegyűjtenél ebből 12-t, naptárt készítenél belőlük, úgy, hogy minden egyes hónaphoz írsz pár sort: például egy gondolatot, hogy miért szereted őt, miért vagy hálás neki, vagy az adott hónapban milyen kellemes pillanatokat okozott neked.

Mondd el neki, miért szereted
Mondd el neki, miért szereted!

3. Fali montázs a rokonoknak

A fényképeknek mindig örül az ember, főleg, ha kézbe veheti őket. Rengeteg családban családi hagyomány karácsonykor sztorizni a fa körül, és adogatni egymásnak körbe a korábban készült fotókat. Legyél újító: gyűjtsd össze például a nagyiéknak az unokákról és a rólatok készült képeket, és tervezz a CEWE Fotóvilág szoftverrel egy hatalmas kollázst, hadd mosolyogjon egész évben, amikor meglátja a családi képeket.

4. Apróság, de nagy öröm

Van az úgy, hogy apróságokkal szeretnénk kedveskedni, mert mondjuk megbeszéltük a családban, hogy idén kimaradnak a drága ajándékok. Remek választás lehet ebben az esetben a fényképes bögre, hiszen apróság, mégis látja az ajándékozott, hogy gondoltunk rá, szántunk rá időt és energiát, ráadásul minden nap ott lehet vele a mosolyunk.

A reggeli kávé közben is a közös emlékek köszönnek majd vissza
A reggeli kávé közben is a közös emlékek köszönnek majd vissza

Apropó bögre: próbáltál már bögrés sütit készíteni? Katt a videóra, mutatunk hozzá egy szuper finom receptet!

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan