Eddig nem érdekelt az Apple Watch? Most majd meggondolod!

2015.szeptember.10.

A fél világ várta, hogy mivel rukkol elő az Apple az új iPhone bemutatásakor.

Nos, hogy mennyiben mozgatnak meg az újítások, azt nem tudjuk, egy biztos, az előzetes pletykák után sok újdonssággal már nem szolgáltak az Apple-nél. Azt pedig már előre lehetett tudni, hogy a dizájn ezúttal vajmi keveset változik majd.

Most nekünk az egész felhajtásból nem is a telefon, hanem meglepő módon az Apple Watch kötötte le figyelmünket. Hogy miért? A nagy dérrel-dúrral beharangozott okosóra idei debütálása után mi nem jöttünk lázba. A gumiszíjas Apple Watch inkább tűnt valami sportkiegészítőnek. Valljuk meg, órát már a legkevésbé azért hordunk, hogy megnézzük az időt, sokkal inkább divattárgy ma már, ehhez képest bármennyire is praktikus az Apple Watch, a cég arra szeretett volna kényszeríteni minket, hogy egy bumfordi tárgyat viseljünk a kezünkön.

Nos, mostanára rájöttek, hogy a funkció egy dolog, a másik dolog pedig, hogy ennek valahogy ki is kellene néznie. Összefogtak a Hermés márkával, és csináltak egy olyan okosórát, hogy a lélegzet eláll tőle. Elképesztően stílusos darab. Na ezt már felvennénk, igaz a potom 1100 dolláros, hozzávetőleg 300 ezer forintos ára némileg lehűti a kedélyeinket, de ha valaki megajándékoz vele, istibizi, hogy hordani fogjuk!

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet