Ezt a 3 dolgot ne csináld, ha normális kapcsolatot szeretnél!

Émelyeg a gyomrod, nem tudsz se enni, se aludni, egyszer hihetetlenül boldog vagy, aztán szomorú. Lehet, hogy találkoztál egy pasival és lenyűgözött? Az intelligenciájával, a humorérzékével, a kedvességével. Nos, talán tényleg különleges férfi, talán nem, ezt nehéz eldönteni. Nincs egy bevett módszer, amivel megállapíthatnád, viszont, ha kétségeid miatt gátat szabsz vágyaidnak, akkor lehet, hogy nagyon jó dolgoktól fosztod meg magad.

Kapcsolat
Fotó: Thinkstock

Mindenesetre mérd fel a helyzetet mielőtt beleélnéd magad olyasmibe, amibe nem kellene!

Fotó: giphy

Mindenekelőtt, ha napok (esetleg hetek!) teltek el az első randi után, és a delikvens semmilyen formában nem jelentkezett, ideje szembenézni a gondolattal, ő korántsem tart annyira vonzónak, mint te őt. Még ha rendkívül elfoglalt is, valamilyen formában biztosan jelezné, hogy szeretne téged újra látni, amint ez lehetséges.

Fotó: giphy

Ha a kiszemelteddel már több randin vagytok túl, ő mégsem érdeklődik utánad annyit, mint amennyit szerinted kellene, az nem minden esetben probléma! A férfiak egyszerű lények, nincs igényük a folyamatos monitorozásra, arra, hogy két percenként üzenettel bombázd őket. Beszéljetek napi egyszer-kétszer tartalmasabban. Ez építheti a kapcsolatot. A zaklatás nem!

Nem kell feladnod a napi rutinod csak azért, mert belecsöppent valaki az életedbe. Neked is kell, hogy legyen saját életed, barátokkal, családdal. Egy önálló, egyéniséggel rendelkező nő képe egyébként is sokkal szimpatikusabb, mint egy olyané, aki rá akar akaszkodni a férfire.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói