Ezt a 8 dolgot minden boldog pár csinálja!

2017.június.12.

Sok okosságot olvashattunk már arról, miben rejlik egy boldog párkapcsolat titka. Kétségtelen, hogy a bizalom, a jó kommunikáció és a szenvedély elengedhetetlenek, az azonban nem mindig egyértelmű, hogy mit kell ezekért tenni a mindennapokban. Van néhány apró praktika, ami igazán nem igényel nagy figyelmet - azonban ha beiktatod őket a hétköznapjaidba, garantáltan újra közelebb kerültök egymáshoz a pároddal.

Ne menjetek el egymás mellett úgy a konyhában, hogy nem simogatjátok meg legalább a másik kezét. Olykor csókold meg, érintsd meg a párod csak az érzés kedvéért, akkor is, ha éppen siettek valahova. A párok hajlamosak csak akkor egymáshoz érni, ha szexelni fognak, azonban érdemes ezt beiktatni az életetekbe az együttlétektől függetlenül is. Az érintésnek nem kell, hogy mindig célja legyen.

Ha együtt éltek, egy idő után már fel sem figyeltek rá, hogy a másik éppen be- vagy kilép az ajtón. Ne engedd, hogy megszokottá váljon a jelenléte, minden búcsút és újbóli találkozás tegyen boldoggá titeket. Emlékszel rá, hogy mikor még randiztatok, órákig telt elengedni egymást?

Minden héten legalább egy estére kapcsold ki a telefonod, a tévét és az internetet, és csak egymással törődjetek. Ha nem töri meg egy-egy hívás és a Messenger pittyegése az együttléteteket, garantáltan könnyebben egymásra tudtok majd hangolódni.

Nézd meg ezt is! Ezt a 6 dolgot SOHA nem kérheti tőled a párod!

Nem szabad, hogy csak az emlékek felidézése töltsön el örömmel - hiszen a jelenben is együtt vagytok, és fontos, hogy új élményeket szerezzetek - de olykor visszaemlékezni az első randira, az első csókra, a közös poénokra garantáltan mosolyt csal majd az arcotokra. Ráadásul az emlékek újraélése a libidóra is kedvezően hat!

A közös sportolás nemcsak, hogy egészséges, de motiváló is: ha valakivel megoszthatod a testmozgás élményét, bíztathatjátok egymást, garantáltan nagyobb lesz a teljesítményed is. Ha pedig ez a valaki a párod, még közelebb hoz titeket egymáshoz az élmény. A közös sportolással egy új oldalát ismered meg a párodnak.

Ezt olvastad már? 8 módon szeretünk

Ez valamikor még evidens volt, azonban amióta különböző időben értek haza, és valamelyikőtök mindig tovább marad fenn, már megváltozott a helyzet. A közös ágybabújásnak nagyon is megvan a romantikája: legalább egy estére tegyétek félre a sorozatot és a munkát, és csak a közös pihenésre koncentráljatok.

Egyszerűnek tűnik, de sokszor mégis megfeledkezünk róla a gondterhelt hétköznapokban: a nevetés új színt visz a kapcsolatba. A közös poénok által nemcsak mint szerelmesek, de mint barátok is kiteljesedhettek, és nincs is annál szebb, mint mikor csak ti ketten tudjátok, min is nevettek.

Az SMS-ezés lassan a múlté, hiszen az okostelefonok és a Messenger sokkal praktikusabb megoldásnak bizonyult. Törd meg a rutint, és írj néha egy meglepi SMS-t a párodnak, ami mosolyt csalhat az arcára munka közben is. Ez lehet csak annyi, hogy "Remélem szép napod van", vagy akár valami huncutabb tartalom is - garantáltan örülni fog.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet