GLAMOUR-napok: Itt az ideje, hogy relaxálj egy kicsit!

2015.április.1.

Idén április 9-10-11-én mindenki nagy örömére újra megrendezésre kerül a GLAMOUR-napok, ahol számtalan kedvezményre csaphattok le!

GLAMOUR-napok: Itt az ideje, hogy relaxálj egy kicsit!
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ha úgy érzed itt az ideje, hogy kivegyél egy kis szabadságot a munkahelyeden, és elszabadulj egy kicsit a nyüzsgő hétköznapokból, nagyon is jó helyen keresgélsz! Összegyűjtöttük nektek azokat a pihenési lehetőséget, amivel még tökéletetsebb lehet egy páros hétvége!

Azoknak, akik egy kis wellnessre vágynak, nagyon jó híreink vannak! Idén 20% kedvezménnyel vehetitek igénybe a Szigetközben található Diamant Hotel szolgálatásait, melynek keretein belül nem csak olcsóbban falatozhattok, de a kedvezmény a hotel csomagárra is vonatkozik!

Ha szívesen látogatnátok el a békés megyei kisvárosba Gyopárosfürdőre, a Hotel Corvus Aqua nem kevesebb, mint 50%-os kedvezménnyel kedveskedik a kuponnal rendelkezőknek! Ne hagyjátok ki a tóparti nyugalmat és szórakozást a gyógy- és élményfürdővel összeépített négycsillagos paradicsomban!

Mint azt mindenki tudja, anyák napja vészesen közeleg, így nincs is szebb ajándék, mint egy pihentető wellnesshétvége a Bükfürdőn található Hotel Piroska Bük-ben! A GLAMOUR-napok alkalmával 40% kedvezménnyel vehetitek igénybe a 3 nap 2 éjszakából álló csomagot, melynél keresve sem találhatnátok szuperebb ajándékot! Bátran lepjétek meg szeretteiteket, vagy töltsetek el egy romantikus hétvégét párotokkal ezen a csodás helyen!

Ki tudna ellenállni ennyi varázslatos lehetőségnek?

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít