Ha meglátod ezt az előszobabútort, azonnal ilyet akarsz majd!

2018.május.4.

Magyarországon a Construma OTTHONDesign kiállításán mutatkozott be a YOZA kortárs designbútor brand VERTIGO előszobabútora, amely a VERTIGO polcrendszer szerkezeti megoldásaira épül.

A hazai és nemzetközi design-kiállításokról már jól ismert polcrendszer Józsa István formatervező munkája. Jellemzője, hogy az építészetben használt merev és teherbíró térrács-struktúrát alkalmaz, bútor léptékben. Ezzel párhuzamosan a YOZA bútorok minden részegysége, különös tekintettel az egyedileg készített fém szerkezeti elemekre, ötvösművészeti igényességgel és minőségében készülnek.

A VERTIGO előszobabútor filigrán, légies megjelenése mellett teljes értékű funkcionalitással rendelkezik. A felső akasztórúdon ruhák, kiegészítők helyezhetők el, a padra leülve kényelmesen húzhatod fel a cipődet, az alsó rakodófelület pedig tökéletesen alkalmas féltett cipőid diszkrét tárolására. Az előszobabútor a polcrendszerhez hasonlóan egyedi megrendelésre készül, az általad kiválasztott színekben, méretben, akár tömörfa kivitelben is.

A YOZA az új bútordarab bemutatásához a NUBU darabjait választotta, hiszen a minimalista, geometrikus formavilág és a funkcionalitás iránti elkötekezettség mindkét márka eszenciájában jelen van. Mindkét brand jól meghatározható, szignifikáns stílust képvisel, amely az elegáns megjelenés mellett a mindennapi használhatóságot tartja szem előtt. A fotózás alkalmával bebizonyosodott: a VERTIGO előszobabútor kemény, geometrikus formavilága és a NUBU könnyed, nőies eleganciája tökéletesen kiegészítik egymást.

Fotó: Kovalovszky Dániel
Modell: Eszter
Bútor: YOZA VERTIGO
Ruhák és kiegészítők: NUBU
Helyszín: MONO art & designEz is érdekelhet

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói