Ha ez az 5 jel stimmel, harmonikus lesz a párkapcsolatod

2021.május.26.

Ha volt már szerelmi csalódásod, akkor teljesen természetes, ha óvatos vagy, és alaposan elgondolkozol azon, hogy akivel éppen vagy, valóban megfelelő-e számodra.

Ha ez az 5 jel stimmel, harmonikus lesz a párkapcsolatod
Fotó: Northfoto

Sose feledd, hogy jó és rossz tapasztalatok egyaránt bármikor érhetnek az életben, de vannak bizonyos jelek, amik egyértelműen azt mutatják, hogy a megfelelő ember oldalán vagy, és boldog, kiegyensúlyozott a párkapcsolatotok!

1. Nyitottak vagytok a fejlődésre

Számos olyan tulajdonság van, ami fontos egy kapcsolat virágzásához, de van egy, ami egészen biztosan elengedhetetlen: nyitottnak lenni egymás teljes megismerésére, és az egymáshoz való alkalmazkodás elsajátítására. Konfliktusok minden kapcsolatban vannak, de ahelyett, hogy nehézségként élnétek meg azokat, félnétek tőlük, inkább tekintsetek rájuk úgy, mint lehetőségekre, amelyek segítségével, ha nyitottak vagytok egymás iránt, akkor még többet tanulhattok önmagatokról és a másikról is. Ha tehát mindketten meghallgatjátok a másik álláspontját, és kölcsönösen segítitek egymást, akkor biztos, hogy mindketten fejlődtök, és jól kiegészítitek egymást.

2. Érzitek egymást

Mindenkinek van olyan része az énjének, amit nem szívesen tár mások elé. Ha azonban igazán jól működik a kapcsolatotok, akkor egy idő után képesek vagytok valósággal érezni egymást. Ha valamelyikőtök egóját bántja valami, az egyből szemet szúr a másiknak, és őszintén tudjátok biztatni egymást azokban a dolgokban is, amelyekben megmutatkozik a gyengeségetek. Egy hosszú távú, működőképes párkapcsolatban mindketten tudjátok, hogy nincs mit elrejteni a másik elől, és ha baj van, azt egyből észlelitek a másikon.

3. Vonzódtok egymáshoz

Ha a kapcsolat első hat hónapjában nem vonzódtok egymáshoz eléggé szexuálisan, akkor vagy el kell fogadnod egy megalkuvó, szenvedély nélküli kapcsolatot, vagy tovább kell lépned. Ugye nem is kérdés, hogy egy harmonikus párkapcsolatnál erre abszolút szükség van? Ha azonban már az első néhány találkozásotok után kialakult benned a vonzalom, és ez egymás megismerésével egyre fokozódik mindkettőtök részéről, akkor nyugodt lehetsz, hogy ilyen szempontból már biztos, hogy jól választottál.

4. Egyezik az értékrendetek

Ugyanúgy gondolkodtok a politikáról, az abortuszról, a vallásról, a gyermeknevelésről, a monogámiáról, a pénzmegtakarításról és a jövőtökről? Ha ezekről a kérdésekről legalább alapjaiban hasonlóan vélekedtek, vagy ki tudtok alakítani egy közös, mindkettőtök számára elfogadható álláspontot, akkor biztosan nem estek abba a hibába, hogy meg akarjátok változtatni vagy irányítani akarjátok a másikat. Ezek a lépések ugyanis mindig aláássák egy kapcsolat intimitását, és egyáltalán nem kecsegtetnek biztató közös jövővel.

5. Szabadon hozhattok döntéseket

Egy jó kapcsolat működéséhez elengedhetetlenek a közös érdekek, de csak akkor lehettek tényleg az igazi a másik számára, ha nem korlátozzátok egymást. Ha szeretitek egymást, tisztelitek a másikat és hűségesek vagytok egymáshoz. Ha ezek az alapvető dolgok megvannak a kapcsolatotokban, akkor természetesnek kell lenni, hogy akkor találkoztok a barátaitokkal, amikor szeretnétek, lehet önálló hobbitok, és elfogadjátok, hogy ha mondjuk egyikőtök nem szereti nézni a kézilabdameccseket, a másik viszont a horrorfilmektől ódzkodik. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor mind a hasonlóságaitok, mind a különbözőségeitek építő jelleggel hatnak a kapcsolatotokra.

Ez is érdekelhet

4 praktika 4 modelltől a szem alatti sötét karikák eltüntetésére

4 praktika 4 modelltől a szem alatti sötét karikák eltüntetésére

GLAMOUR Horoszkóp

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Sztárhírek

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére