Három gyönyörű sziget azoknak, akik nászútjuk alkalmával igazán különleges helyszínt keresnek!

2018.szeptember.21.

Ha esetleg éppen azon gondolkozunk, az esküvő után hol töltsük a mézesheteket a párunkkal, válasszunk az alábbi, az Indiai-óceán szívében található gyönyörű szigetek valamelyike közül!

Manapság pedig már nem is kell annyira mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha egzotikus utazásról van szó – árulta el Wimal Morapitiye, a Jetwing utazási iroda vezetője, akivel a legújabb 2018-19. évi téli-tavaszi katalógus megjelenése kapcsán beszélgettünk. Az indiai-óceáni térség specialistájának számító Jetwing Travel a következő szigeteket ajánlja a nászutasok figyelmébe.

Romantikus Maldív

Hófehér homokos tengerpart, sekély, kristálytiszta víz... Ugye, milyen mesésen hangzik? A Maldív-szigetek tökéletes nászutas helyszín – mondja Wimal Morapitiye! – Ha csak "kettesben" szeretnénk lenni a párunkkal, nem kell aggódnunk! Ugyanis még telt ház esetén is alig-alig találkozik az ember a többi nyaralóval – a bungalókat dús növényzet, virágzó bokrok és pálmafák szinte elrejtik a szemek elől. Ha pedig aktív mézeshetekre vágyunk, búvárkodhatunk is, hiszen a szigetek vízi világa páratlanul gazdag.

Seychelle-i édenkert

A föld legnagyobb, korallokból felépült szigetvilága Seychelle, s ennek eredményeképpen gyönyörű, fehér homokos a tengerpartja, amelyet lélegzetelállító formájú gránitsziklák tarkítanak. Káprázatos színek jellemzik a tájat, és mindegyik szigetnek saját varázsa van. Ki ne töltené szívesen itt a nászútját? Ráadásul itt lencsevégre kaphatjuk a világ legnagyobb szárazföldi teknőseit is!

Varázslatos Srí Lanka

Ha aktív nászútra vágyunk, a könnycsepp alakú szigeten egy körutazást válasszunk e célra. Semmiképpen se hagyjuk ki az ősi romvárosokat, a buddhizmus legjelentősebb helyszíneit és zarándokhelyeit, illetve az egyéb építészeti (Sigiriya-szikla) és természeti szépségeket (teaültetvények, kókuszligetek, ananászkertek, rizsföldek, elefántárvaház, botanikus kert, fűszerkertek, nemzeti parkok, teknősfarm). Ha pedig egy "csendesebb" nászutat szeretnénk inkább, lazítsunk az óceánparton, heveredjünk le egy pálmafa tövébe, és élvezzük, ahogy a nap simogatja a bőrünket.

Szabadfi Mónika

Ez is érdekelhet

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói