Heti több száz ingyenes live edzés ITT

2020.április.18.

Amíg a közösségi élet nem tér vissza a megszokott kerékvágásba, az átlagosnál is nagyobb hangsúlyt szükséges fektetnünk a rendszeresen testmozgásra. Ehhez járul hozzá a JOHN REED FITNESS partnermárkája, a CYBEROBICS virtuális fitnesz platform, amely ingyenes használatot biztosít valamennyi OnDemand és LIVE edzésformáshoz világszerte. A legújabb LIVE órák visszaadják a csoportos edzések érzését, valamint hétről-hétre garantálják a hosszantartó motiváció fenntartását.

Robbanásszerű növekedés az ingyenes CYBEROBICS edzések otthoni használóinak számában
Az elmúlt hetekben a JOHN REED Fitness aktiválta a digitális partnermárkájának, a CYBEROBICS-nak, a teljes edzéskínálatát azokban az országokban is, amelyekben korábban ez nem volt elérhető. Ezután egy újabb hatalmas lépés következett.

"A CYBEROBICS a világ minden országában ingyenesen hozzáférhetővé tette a programot. Mivel mindannyiónkat érint ez a szélsőséges helyzet, mindenkinek meg kell tennie azokat a lépéseket, amelyekkel könnyeben átvészelhető a nehéz időszak. A JOHN REED a CYBEROBICS-on keresztül szeretne segíteni az edzeni vágyóknak" - nyilatkozta Gombos Erik, a budapesti JOHN REED ügyvezető igazgatója.

Több 100 LIVE edzés egy héten
A CYBEROBICS naponta biztosítja az edzések sokféleségét: hetente több, mint 100 LIVE edzés érhető el angol, német és olasz nyelven, valamint a spanyol nyelvű LIVE órák is a tervek között szerepelnek. Különösen a világ legszebb tájain rögzített LIVE videók motiválják az embereket a testmozgásra, azáltal, hogy ezekhez az edzésekhez a valós időben lehet csatlakozni az applikáción keresztül-bármilyen eszközről – valamint a weboldalról is. A program az összes kedvelt edzésformát tartalmazza: megerősíti például a test középső részét a SIXPACK, feltérképezi a határokat a SWEAT, vagy ellazít a RELAX.

Hawaii-tól Malibu-ig – Workoutok a világ legszebb tájairól
Több, mint 100 OnDemand edzés, mint például a Booty Blast, Bodylicious vagy Get Loose próbálható ki, ezek mindegyike 4K filmtechnikával készült. A világ legjobb edzői a felhasználókat az álomszép Hawaiion, a mesés malibui tengerparton, vagy a magával ragadó Joshua Tree Nemzeti Parkban látják vendégül, így az #ITrainAtHome "mozgalom" keretében valamennyi sportolni vágyó kiszakadhat edzés közben a hétköznapi valóságból.

Egészség a 4 fal között
A sport és az edzés a saját jólétünk fontos eleme. Nem csak a fittséget fokozzák és az immunrendszert erősítik, hanem biztosítják a mentális és fizikai egyensúlyt is, különösen a nehéz időkben, mint amilyen a jelenlegi is.

A CYBEROBICS valamennyi felhasználónak segítséget nyújt az optimális edzésforma megtalálásában. A videók a cyberobics.com weboldalon érhetők el, ahol a "Start free workouts" gombra kattintva létre lehet hozni egy felhasználói fiókot. Ezt követően további korlátozás nélkül edzhetünk otthonunkból.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő