Idén nyáron lesz esküvőd? A retrogád Vénusz így fogja befolyásolni

2020.február.20.

Mintha még csak tegnap lett volna újév, de lassan már itt a tavasz, majd villámgyorsan a nyár, amikor is csúcspontjára ér az esküvői szezon. Ilyenkor szinte érezni lehet a levegőben a szerelem illatát, és szemmel látható a sürgés-forgás egy-egy pár nagy napja előtt. De mi van akkor, ha a csillagok szerint nem éppen az elkövetkezendő hónapok a legideálisabbak arra, hogy összekösd valakivel az életed?

Május 13-ától június 25-éig a Vénusz retrogárd mozgást végez. Ez az időpont tökéletesen lefedi az esküvői szezon kezdetét, azonban a csillagok állása szerint egyáltalán nem olyan jó ötlet ezen időszak alatt megházasodnod. Ennek a legegyszerűbb oka nem más, mint hogy a romantikát és a pénzügyeket ural Vénusz visszafelé halad. Amikor pedig egy bolygó retrogárd mozgást végez, általában inkább az újragondolás és az átértékelődés ideje veszi kezdetét, nem pedig valami újba, például a házasságba való belekezdés veszi kezdetét.

Mielőtt elgondolkoznál azon, hogy talán jobb lenne áttenni az esküvőd napját egy, a visszafelé haladó Vénuszon kívüli időszakra, áll meg egy percre. Ez az időszak semmilyen formában nem fogja rombolni az életed, mindössze arról van szó, hogy a szokásosnál talán egy picit döcögősebben fognak alakulni a dolgaid.

8 sztárpár, akik Valentin-napon házasodtak össze vagy jegyezték el egymást

8 sztárpár, akik Valentin-napon házasodtak össze vagy jegyezték el egymást

Amit nem érdemes megtenned: túlidegeskedni a nehéz pillanatokat. Készülj fel már most arra, hogy nem fog minden olyan simán menni, mint ahogy eredetileg eltervezted, de megijedned sem érdemes. Gondolj csak bele abba, hogy a csillagok alapján megvannak azon csillagjegyek szülöttei, akik egy másik csillagjegy szülöttével az asztrológia szerint tökéletes párt alkotnának, a valóságban azonban sokkal inkább az ettől való eltérés a jellemző.

A kapcsolatodban elsősorban a szabad akaratodat kell figyelembe venned, és azt, hogy neked és a párodnak mi a legjobb. Ha mindig is késő tavaszi vagy kora nyári esküvőt szerettél volna, akkor hidd el, csodálatos lesz! Talán egy kicsit több szervezést igényel, hogy végül minden a helyére kerüljön, de higgy benne, hogy menni fog. Az egyetlen pedig, ami számít, hogy a pároddal egymást segítsétek, és az összes fellendülő nehézségen együtt túllendüljetek. Abban pedig egy percig se kételkedj, hogy ez sikerülni is fog!

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan