Igazi western élmények várnak a Tordasi Élményfaluban

2016.szeptember.13.

A Tordasi Westernfalu külseje több éves elkötelezett munka és befektetés eredménye, mely hűen tükrözi Amerika múltját és kultúráját. A fa építmény terei visszavisznek bennünket a spagetti western filmek világába, amelyet oly jól ismer mindenki a televízióból és mozivászonról. Ki ne emlékezne a "Volt egyszer egy Vadnyugat" vagy "A jó, a Rossz és a Csúf" egyes jeleneteire?

Itt mindezt átélheti az ember, a rusztikus épületek, a műtárgyak, a cowboyok és cowgirlök, az indiánok, a country zene és a hihetetlen kaszkadőr show-műsorok társaságában. A létesítmény területén szórakoztató játékok: patkóhajítás, hordólovaglás, rodeó-bika, íjászat, céllövölde, párbaj, indián sátrak- kézműves foglalkozások, lézerharc labirintusok, jelmezbérlés, szabaduló szoba, múzeum, börtön és seriff iroda, zöld háttér előtt készülő filmforgatás várja az érdeklődőket, de éttermekből (streetfood, saloon), ajándékboltből sincs hiány.

A Tordasi Élményfaluban még további kikapcsolódási lehetőségek közül lehet választani: Kalandpark, Csárda, Westernfalu Szálloda.

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább