Így csomagold be szépen az ajándékaid

2015.december.22.

Az ajándékok becsomagolása legalább akkora örömet tud szerezni számodra, mint látni, amint csillogó szemmel kibontják a meglepetésed, sőt még akár annál is jobb érzés lehet, mint amikor te magad kapsz ajándékot. Azonban sokaknak komoly nehézséget okoz a karácsonyi csomagok ízléses prezentálása. Kellene néhány gyors, könnyű és egyedi ötlet? Akkor segítünk!

Természetes csomagolások
A természetes anyagok most nagyon divatosak, az újrahasznosított papír, vagy gyékényből készült masni, a nude csomagolás fénykorát éli. Egyébként is, ha nem vagy egy nagy csomogalóbajnok, sokat fog segíteni ha olyan anyaggal dolgozol, aminek nem árt egy kis plusz gyűrődés sem.

Légy más
Persze, számos aranyos karácsonyi csomogalópapír kapható, de kicsit el is rugaszkodhatsz. Ha neked a kedvenc filmed a Marie Antoinette, akkor lehet minden ajándékod ez alapján inspirált papírral csomagolt. Egy zene is ugyanúgy lehet jó ötletadó, a kiállításokról ne is beszéljünk.

Legyen személyes
Ha nincs otthon csak fehér papírod, azt is feldobhatod. Nyomtass rá közös fotókat, vagy rajzolj rá, írd tele a kedvenc idézeteiddel.

Az is jó, ha olyan pecsétet nyomsz ár, amin a nevének a kezdőbetűje van. De ha például szeret kertészkedni az ismerősöd, és te kerti szerszámokkal leped meg, akkor az is jól mutat, ha a papírt, amibe becsomagoltad az eszközöket, növényekből készült szalaggal kötöd össze és díszíted fel.

Még fokozhatod
Ha gyerekeknek adsz ajándékot, akkor extra díszítésként ragaszthatsz rá nyalókát, vagy cukorkát, ha egy teniszért rajongó barátodnak adsz valamit, attól függetlenül, hogy van-e köze a sporthoz, ragaszthatsz rá egy pici teniszütőt, vagy labdát. Ha egy különleges virágot vásárolsz, akkor lehet olyan a doboz, amin átlátszik maga növény.

Less el néhány extra ajándékcsomagolási tippet a Ferrerótól:

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói