Így lesz tökéletes az esküvőd!

2015.augusztus.28.

A nagy nap életünk egyik legfontosabb eseménye, így különösen fontos, hogy a rendezvény a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Néha azonban még a legrutinosabb szervezők is követhetnek el hibát.

1. A kapkodás nem vezet semmi jóra!
Minél több részlettel foglalkozol, annál jobban belegabalyodhatsz. Nem kell egyszerre megszervezni a helyszínt, a zenekart, a cateringet. Készíts egy fontossági feladatlistát és haladj szépen sorjában. Először találjátok ki a dátumot és a helyszínt, majd jöhet a többi fontos részlet. Amikor pedig minden összeállt, ne feledkezz el a forgatókönyvet írni, melynek segítségével sorrendbe tudod rendezni a teendőket.

2. Mindig készíts költségvetést!
Ha már az elején megtervezed a kiadásokat és vezeted is, hogy mire mennyit költesz, biztos lehetsz benne, hogy nem futsz ki a keretből.

3. A barátokat hagyd bulizni!
Bármennyire is kedveled a hozzád közelálló barátokat, ne bízd rájuk a kulcsfontosságú szerepeket. Te mennyire örülnél, ha a legjobb barátnőd esküvőjét egy pillanatig sem tudnád élvezni, mert ki sem látszanál a teendőkből?

4. Legyen egy b-terv
A párok sokszor ragaszkodnak az elképzelt helyszínhez. Na de mi van akkor, ha elviselhetetlen aznap a hőség, zivatar kerekedik, vagy hirtelen hidegbe csap át az időjárás? Válassz úgy helyszínt, hogy semmilyen tényező se tudja tönkretenni. Legyen mindig a fejedben egy b-terv, ha beüt rossz idő!

5. Ne fájjon az új cipőben a lábad!
Egy praktikus tanács: A cipőt soha ne az utolsó pillanatban vásárold meg, ha teheted már pár hónappal az esküvő előtt szerezd be. Próbálgasd, teszteld minél gyakrabban és mindezt ne csak otthon tedd, hanem az esküvő helyszínén is. Így még időben kiderül, ha két lépést sem tudsz menni anélkül, hogy ne esnél el a csúszós padlón.

Elbizonytalanodtál? Ott a helyed az egynapos esküvőszervező tréningen!
Kíváncsi vagy milyen trükkök és fortélyok vannak még, amikkel még tökéletesebbé teheted a nagy napod? Kattints a www.weddingsolutions.hu oldalra, ahol teljes esküvőszervezés, stílustanácsadás mellett egy különleges esküvőszervező tréningen is részt vehetsz! Az egynapos képzésen megtanítják neked, hogyan tudsz varázslatos esküvőt szervezni magadnak. Megtudhatod, hogyan lehetsz hatékony és hogyan ne őrülj meg a szervezés alatt. Először elkezded az alapoknál és a végén megismered a titkokat, amitől megvalósul a csodálatos álmod. Foglalj még ma magadnak egy időpontot!


Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk