Így lesz trendi a lakás legintimebb helyisége is

Hirdetés

2021.július.12.

Egy igazán naprakész nőnek a fürdőszobája is trendi és illatos. Mutatjuk, mire lesz szükséged!

Legyen kellemes az itt eltöltött idő is
Legyen kellemes az itt eltöltött idő is
Fotó: Gettyimages.com

A Bref a WC tisztítás szakértője, mely többféle megoldást kínál életünk megkönnyítésére, amikor a WC tisztasága és frissessége a kérdés. A Bref 1968-as első németországi bevezetése óta rendszeresen innovációk és új áttörések létrehozásán munkálkodott a WC-tisztító és frissítő piacon. Olyan újításaival erősíti piacvezető pozícióját, mint a vizet színező és ezzel a frissesség extra hatását keltő Color Aktiv+, a 4 funkciós formulával rendelkező Power Aktiv, a két szenzációs illatot öblítéssel váltó Perfume Switch, a kifinomult luxus parfümök által ihletett elegáns DeLuxe és nem utolsó sorban a ProNature termékek, melyek fenntarthatóbb módot kínálnak a WC higiéniájának és frissességének megőrzésére.

Bref Brilliant Gel Spring Rain
Fotó: Henkel

Ezekhez a termékekhez most az új, egyedülálló Bref Brilliant Gel csatlakozott, amely új, gél állagával, élénk színeivel azonnal megragadja a tekintetet. A Bref Brilliant Gel az első gél állagú Bref WC frissítő, amely tisztaságot, ragyogó csillogást és különleges frissességet nyújt. Akár 20%-kal több öblítésen keresztül tart*, illetve luxus parfüm illata hosszantartó frissességet biztosít toalettednek. A Bref Brilliant Gel egy briliáns megoldás a WC számára, fedezd fel mind a 3 illatát!

Bref Brilliant Gel Arctic Ocean
Fotó: Henkel

Válaszd a Bref-et, mely diszkrét kialakításával és élénk színeivel tökéletesen illeszkedik a toaletthez. Egy egyszerű mód a WC tisztán- és frissen tartására!

* A Bref Power Aktivhoz viszonyítva (WC típustól függően)

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói