Íme az Ikea újdonságai - teremts otthont mindannak, ami te vagy!

Szeptember elején kerül az áruházakba a a lakberendezési márka 2018-as katalógusa, amely az otthon legsokoldalúbb és egyben leginkább kihasznált helyiségét, a nappalit helyezi a figyelem középpontjába. A számos új termék és dizájner együttműködés mellett a lakberendezési márka hétköznapi emberek példáján keresztül szeretne mindenkit álmai valóra váltására ösztönözni.

Láttad? A 10 leginspirálóbb lakberendezési Insta oldal

A nappali otthonunk centruma, a nagy családi összejövetelek, a hangulatos házibulik helyszíne, vagy épp a pihenés, a nyugalom szigete. Egyeseknek festőműhely, másoknak tánctér vagy zenei stúdió. A jó nappali teret enged a hobbijainknak, ötleteinknek, kreativitásunknak – mindannak, ami mi magunk vagyunk. Ezt a sokféleséget igyekszik bemutatni a svéd lakberendezési vállalat 2018-as katalógusában, és arra bíztat mindenkit, hogy merjük a legtöbbet kihozni az otthonunkból. Számos új termék kerül be az áruházlánc kínálatába, melyek még kényelmesebbé teszik majd az emberek többségének mindennapjait, hiszen fogyasztói visszajelzések alapján fejlesztették azokat. Bemutatkozik a hordozható VUKU gardrób, ami a mindig mozgásban lévő fiatal generáció igényeire lett tervezve, és új külsővel jelentkezik a román falusi hagyományokat megidéző, kézzel készült STRANDMON fotel is.

Tudtad? Megnyitott Magyarország legnagyobb Ikea áruháza


Limitált kollekciókkal is találkozhatsz

A dizájner együttműködéseknek köszönhetően új külsőt kap az ikonikus kék FRAKTA táska, a BYREDO márkával közös munka nyomán az IKEA saját illattal áll elő, Madonna, Lady Gaga és Beyoncé stylistja álmodta meg a limitált OMEDELBAR kollekciót, valamint a svéd tervezőpáros, Rolf és Mette Hay is a nevét adta egy terméksorozathoz.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

G-Életstílus

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?