Interjú: Verrasztó Evelyn az úszásban és a divatban is naprakész!

2016.december.15.

A január-feburári számunk Gardróbnapló anyagunkba, ezúttal a tehetséges úszónő Verrasztó Evelynt kértük fel. Olvasd el az interjút a gyönyörű sportolónővel és ne felejtsd el megnézni a magazinban a csodás fotókat is!

Verrasztó Evelyn interjú
Fotó: zsólyomi Norbert / glamour

Honnan jött a divat iránti szenvedélyed?
Még kiskoromban ragadt rám ez a szenvedély. Az anyukám ruhakereskedésében kezdődött, ahol lelkesen hajtogattam, válogattam a sok ruhát. Szeretek öltözködni, és egyszerre többféle stílust is megmutatni. A kényelmet mindig szem előtt tartom, különösen a hajnal ötórás kelésnél, amikor az uszodába kell mennem. Általában a laza sportos szetteket részesítem előnyben, de ha lehetőségem van, szeretem a nőies ruhákat is.

Mennyire tudod belecsempészni a trendeket az uszodába?

Nagyon sok úszólánynak, többek közt nekem is fontos, hogy stílusos kiegészítőkkel merüljek a medencében. Szerencsére úszódresszek terén is egyre nagyobb a választék, de bátran kísérletezek az úszósapkákkal, szemüvegekkel is.

Mely színek állnak hozzád közel?
Nagyrészt fekete úszódresszt viselek, amit színes kiegészítőkkel teszek teljessé. Az úszósapkák terén nincs különösebb elvárásom, lehet bármilyen színű, mintájú.

Hogy állsz a sminkeléssel?

Ismerek olyan lányokat, akik reggel ötkor is kifestik magukat a reggeli edzésre. Én nem tartozok közéjük, mivel minden szempillaspirál beleragad a szemembe. A sminkelés inkább a hétvégékre szorul. Általában a szememet szoktam kiemelni.

Mesélj a Gardróbnapló anyagban viselt ruhákról!
Szerettem volna kicsit más arcomat is megmutatni, így kifejezetten vagányabb szetteket válogattunk össze a fotózásra, ahol nem csak lezser, hanem a csinosabb, nőiesebb vonalamat is megmutathattam.

Kik a kedvenc magyar tervezőid?
Nagy kedvencem Nanushka, Abodi Dóra, de The Four munkái is nagyon közel állnak hozzám.

Egyértelmű, hogy mindig van egy úszósapka a táskádban?
Beletrafáltál! Általában mindig van nálam úszószemüveg, úszósapka is, de a kedvenc parfümöm, az arckrémem, a dezodorom, a kis noteszem, a telefontöltőm és a pénztárcám is mindig helyet kap a táskámban.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói