Irodalmi vacsora egy londoni Casanovával

2014.február.26.

"A nő hajszíne határozza meg, hogy milyen ételeket kedvel, ez egyben út a szívéhez és a szerelmi záloghoz is. A vörös hajú hölgyek a tüzes ízeket kedvelik, a szőkék a krémeseket, a barnák a föld terméseitől jönnek lázba" – ahogy a lenyűgöző Casanova vallja.

A Bródy Studios újabb meglepetéssel készül. Eljött az irodalmi és gasztronómiai élvezetek órája, szerzői beszélgetések vacsorával, kifejezetten könyvkedvelők számára.

2014. február 26-án kezdetét veszi egy nemzetközi irodalmi vacsorasorozat Apponyi Rosie vezetésével, és olyan írók közreműködésével, mint Masha Gessen (Oroszország), Timur Vermes (Németország), Philippe Claudel (Franciaország), valamint a hazai Fischer Tibor. Az irodalmi esték a szerzői beszélgetések köré fonódnak, melyet végigkísér az aktuális könyvek által inspirált menü.

Az első est meghívott vendége Ian Kelly Londonból és a Casanova: Actor, Lover, Priest, Spy című könyvéről fog beszélni. A világ két legizgalmasabb jelensége a szex és a 18. század. Casanova lemeztelenítve… ahogy ezt Ian Kelly élvezetes életrajzi regénye is nyilvánvalóvá teszi. Egy csodálatos olvasmány lüktető tesztoszteronnal, energiával és az eltökéltséggel, hogy levetkőztesse Casanova történetét és annak történelmi és kulturális feltevéseit, visszaérkezve magához a férfihoz.
Az est alatt a zenei aláfestést Mozart Don Giovanni operája szolgáltatja, miközben a színész felolvas. Ian Kelly korábbi kiemelkedő munkái: a Harry Potter filmekben Hermione apját játszotta, valamint feltűnik a Downton Abbey sorozatban is. Jelenleg Vivienne Westwood önéletrajzán dolgozik, melyet magyarul is ki fognak adni.

"Álmaim első perceiben testek táncolnak látomásként, oly tán túlságosan is ismerős formák, mind káprázatos fényárban úszva tündökölnek…" (Casanova, Álom-jegyzetek, 1791)

Ian Kelly

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját