Kivételes klippel nyit új fejezetet Janicsák Veca - A magánéleti változásokról, élete új fejezetéről bővebben a márciusi GLAMOUR magazinban mesél

2022.február.8.

Janicsák Veca élete egyik legküzdelmesebb időszakán van túl. A múltat lezárva, most erősebb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja a Gravitáció című klip is, amely mind zeneileg, mind látványvilágát tekintve az énekesnő saját szerzeménye. A dal a hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutára.

Fotó: Janicsák Regina
Fotó: GLAMOUR Hungary

„Nagyon nehéz, törékeny és tanulságos időszakot tudhatok magam mögött, amiből rengeteget fejlődtem és épültem. A magánéleti drámáink mögött valójában mi magunk állunk, legtöbbször mi vagyunk a saját akadályaink és ellenségeink. A klip a harcot, amit valójában önmagunkkal vívunk és az elmúlt fejezetek lezárását szimbolizálja a képsorok végén eldobott bokszkesztyűvel. Egy ideje új időszámítás kezdődött az életemben, ami zeneileg is plusz energiákat szabadított fel bennem. Ezen hónapok szüleménye a régóta ígért új album is, amellyel április 8-án debütálunk egy budapesti lemezbemutató koncerten, a live act formációmmal közösen." – kezdte Veca.

Fotó: Pátzay Ádám
Fotó: GLAMOUR Hungary

A Gravitáció nem csupán magánéleti vonatkozásban mérföldkő számomra, mivel a szöveg és a dal is saját szerzemény, emellett a rendezés és a teljes látványvilág is - beleértve a beauty és a styling elemeket - önálló munka útján született. A klipben három szerepet játszom el, ezáltal olyan oldalamat is láthatja a közönség, amelyet korábban nem. Egy felszabadult, őszinte és boldog Veca köszön vissza, aki a megpróbáltatások után újjászületett, erősebb, mint valaha, és már nem szeretne másoknak megfelelni.” – mondta az énekesnő.

Fotó: Pátzay Ádám
Fotó: GLAMOUR Hungary

Olvasd el Vecával az interjút a márciusi magazinban, nézd holnapi este 19 órától a @glamourhungary oldalán az Instagram-live beszélgetést!

Zene, szöveg - Janicsák Veronika / Veca

Zenei producer - Hajas Gábor

Rendező - Janicsák Veronika / Veca

Operatőr, vágó - Pátzay Ádám

Kamera asszisztens - Ertl Palkó

Smink, haj, styling - Janicsák Veronika / Veca

Produkciós vezető - Janicsák Regina

Kiadó: Schubert Music Hungary

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.