Játssz és nyerj PlanAll x Viszkok Fruzsi diák tervezőt és GLAMOUR sulikezdési csomagot!

2022.szeptember.2.

GLAMOUR Univerzum-app előfizetőként most lehetőséged nyílik megnyerni 2 db ajándékcsomagunk egyikét, melynek tartalma egy-egy PlanAll Study hallgatói tervező Viszkok Fruzsi által megálmodott Serene vagy Calm borítóval és beltartalommal, továbbá limitált kiadású GLAMOUR termékeket is kapsz mellé (vászontáska a sulis cuccoknak, bögre a reggeli kávénak, kulacs az egész napos hidratáláshoz, notesz, toll és ceruza a jegyzeteléshez), hogy glamúrosan induljon a tanév!

Nézd meg Fruzsi videóját, amiben részletesen bemutatja tervezőjét, azon belül is kedvenc részeit, és azt, ő hogyan használja a mindennapokban. Elárulja, milyen könyveket tervez elolvasni a közeljövőben, mi szerepel a bakancslistáján, most éppen mi érdekli, és mik a szokásai. Emellett hasznos tanácsokkal is ellát, hogyan hozd ki a maximumot a saját terveződből.

Válaszold meg kérdésünket itt , és ha szerencsés vagy, hamarosan már te is ebben rendszerezheted gondolataidat és tennivalóidat, hogy a te életed is hatékonyabb és kiegyensúlyozottabb legyen. Siess, a játék szeptember 5-ig tart!

Szeretnél játszani, de nem vagy még GLAMOUR Univerzum-app előfizető? Aktuális akciónk keretében most kedvezményesen fizethetsz elő 3 hónapra mindössze 1 hónap áráért! Így ráadásul nem csak a játékon tudsz részt venni, hanem szeptember 6-án megkapod az októberi GLAMOUR magazin digitális változatát és vele együtt a több mint 400 db GLAMOUR-napos kupont, illetve az összes eddigi exkluzív tartalmunk is elérhetővé válik számodra. Töltsd le az alkalmazást az AppStore és a Google Play áruházakból, merülj el a GLAMOUR Univerzum nyújtotta előnyökben és játssz, hogy tiéd lehessen Viszkok Fruzsi PlanAll tervezője és a GLAMOUR termékekből álló sulikezdő csomag!

Ha megtetszett Fruzsi 2022/23-as tervezője, de nem bíznád a szerencsére, hogy hozzájuss, akkor az a jó hírünk van számodra, hogy a GLAMOUR10 kóddal szeptember 30-áig 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a PlanAll webshopjában. A kupon beváltására a pénztárban van lehetőséged.

Keresd a részletes játékszabályzatot ITT!

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói