8 jel, hogy nem ez az első életed - és néhány közülük gyakoribb, mint hinnéd

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Te hiszel a reinkarnációban? Abban, hogy nem az az első életed, amit most élsz? Ha tapasztaltál már magadon néhányat a következő jelek közül, akkor azt valószínűleg az előző életednek - vagy előző életeidnek - köszönheted!

Te tapasztaltad már magadon ezeket a jeleket?
Te tapasztaltad már magadon ezeket a jeleket?
Fotó: kieferpix / Getty Images

Kezdjük az alapoknál: az előző élet kifejezés arra a nézetre utal, hogy ez ember lelke már leélt egy (vagy több) életet a mostani élete előtt. Ez, vagyis a reinkarnáció több vallás - például a hinduizmus vagy a buddhizmus - központi tétele, de azt gondolhatnánk, a nyugati világ számára ez meglehetősen idegen fogalom lehet. Ennek ellenére 2020 nyarán, a Covid tetőpontján megugrott az előző élet kifejezésre való rákeresés az interneten, és azóta folyamatosan emelkedik.

De honnan tudhatjuk, hogy volt-e már előző életünk? Fatima Muhtaseb multidiszciplináris energiagyógyító és hipnoterapeuta most lerántotta a leplet arról, melyek azok a jelek, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem a mostani az első életünk.

Megmagyarázhatatlan érzések

Fatima szerint ha rendszeresen tapasztalsz olyan elhúzódó érzelmeket, amiket nem tudsz hova tenni, az annak jele lehet, hogy azok az érzések egy korábbi életedből származnak. „Például ha túlzottan szomorúnak, erőtlennek vagy magányosnak érzed magad, az egy korábbi életedből eredhet” - magyarázza. Az érzés, mikor valami nem stimmel, pedig elvileg minden rendben van.

„Volt egy ügyfelem, aki áldottnak érezte magát a jó élete miatt, de mégsem érezte magát nyugodtnak és pozitívnak. Amikor hipnotizálták, a nő egy férfi farmerként látta magát, aki egyedül tartotta el a családját. Rájött, hogy abból az életéből származik az az érzés, hogy keményen kell dolgozni azért, hogy eltartsa a családját. Azonban már minden gyereke felnőtt és anyagilag is független volt. A foglalkozás végén úgy döntött, hogy nyugdíjba megy, és kiélvezi a nagymamaszerepet a férje mellett.”

A tenyered alakja többet árul el rólad, mint gondolnád

A tenyered alakja többet árul el rólad, mint gondolnád

Spontán látomások és visszatérő álmok

Volt már olyan álmod vagy látomásod, ami különösen ismerősnek vagy túlságosan is valóságosnak tűnt? Ezek akár az előző életedből bevillanó képek is lehettek. „Voltak olyan ügyfeleim, akik emlékeztek spontán látomásokra, amiket gyerekkorukban éltek át. Ezek különféle víziók voltak arról, hogy egy idegen országban élnek, más neműek, máshogy öltözködnek, vagy olyan emberek veszik őket körül, akikkel soha nem találkoztak” - mondja a szakértő.

Különös kötődés egy történelmi időszakhoz vagy egy kultúrához

Vannak emberek, akik úgy tűnnek, mintha egy másik történelmi korszakból léptek volna ki. Ez megnyilvánulhat a modoruktól kezdve a kedvenc könyveiken át a ruhájukig, amiket szívesen viselnek. Lehet, hogy ez nem véletlen!? „Néhány ember megmagyarázhatatlanul kíváncsi a történelem egy adott időszakára vagy egy kultúrára. Volt egy férfi ügyfelem, aki sokat olvasott a középkorról. Amikor transzban volt, a középkori Európában találta magát, és ez a tapasztalat feloldotta benne a magány és a bűntudat érzését, amely az előző életében gyökerező hibás kapcsolataiból fakadt” - meséli Fatima.

Szokatlan anyajegyek

Fatima elárulta, hogy az anyajegyeink is utalhatnak arra, hogy volt előző életünk. „Dr. Ian Stevenson (a Virginia Egyetem Orvostudományi Karának amerikai pszichiátere) olyan eseteket vizsgált, amikor a gyerekek olyan anyajegyekkel rendelkeztek, amik megegyeztek annak az elhunytnak a sebével, akinek az életére úgy tűnt, emlékeznek” - mondta.

Például egy kisgyerek emlékezett egy férfi, Maha Ram életére, akit egy közelről elsütött puskával öltek meg. A mellkasa jobb alsó felén lőtték le, ahol a gyermeknek hipopigmentált anyajegye volt.

Megmagyarázhatatlan érzések valaki iránt

„Ilyenkor két ember találkozik, és rögtön tudják, mit éreznek egymás iránt. Ez olykor olyan kapcsolatokat alakít ki, melyek kihívást jelentenek a felek számára, mert valami megoldatlan feszültség került át az előző életükből a jelenlegibe. Ez lehet az alapja egy szerető barátságnak vagy párkapcsolatnak, de akár egy szilárd munkakapcsolatnak is” – mondja Fatima.

Úgy érzed, ismersz egy helyet, ahol korábban sosem jártál

Ha valaha is tapasztaltál déjà vu-t, amikor egy új helyre látogattál, az annak a jele lehet, hogy egy korábbi életedben már jártál ott. „Vannak, akik először látogatnak el egy városba, de úgy tűnik, hogy úgy ismerik, mint a tenyerüket” - mondja a szakértő.

Az aszcendensed ilyen szinten árul el rólad MINDENT

Az aszcendensed ilyen szinten árul el rólad MINDENT

Xenoglosszia

Fatima szerint egyesek úgy vélik, hogy a xenoglosszia bizonyíték arra, hogy léteznek korábbi életek. „Ez egy ritka és paranormális jelenség, amikor egy személy olyan nyelvet ért meg, olyan nyelven tud beszélni vagy akár írni is, amivel az életében soha nem találkozott.”

Rejtett tehetségek

Ha valaki képes például arra, hogy egy hangszeren nagyon rövid idő alatt megtanuljon profin játszani, vagy hogy valaki káprázatos képeket fessen anélkül, hogy valaha is gyakorolt volna, a tehetsége egy korábbi életből származhat. „Egyesek azt feltételezik, hogy a csodagyerekek egy korábbi életükben tanulhatták meg készségeiket” - mondja Fatima.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője