Jobb, mint a Photoshop! Az Instagram-sztár megmutatja, hogyan kell pózolni

2017.március.7.

Valószínűleg senki számára nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Photoshop megdöbbentő csodákra képes, azonban Madalin Giorgetta fitneszblogger még tovább ment, és megmutatta, hogy szimpla pózolással, mindenféle fotómanipuláló eszköz nélkül is őrült változásokat lehet elérni.

Madalin két fotót posztolt hétfő reggel az Instagramjára, az egyiken befeszített izmokkal, míg a másikon elernyedve, természetes pozícióban áll.

"Hatalmas különbséget jelent az előnyös póz megtalálása a pózoláshoz. Ez a rengeteg fotó folyamatosan felhívja a figyelmünket, hogy mindannyian a legjobb oldalunkat osztjuk meg az interneten. A lányok, akiket látsz Instagramon nem behúzott hassal, és megfeszített lábbal sétálnak minden nap, és én sem úgy nézek ki, mint a jobb oldali fotóimon. Egyáltalán, ki néz ki így? Persze semmi rossz nincs abban, hogy a legjobb oldalunkat posztoltjuk, hiszen emberek vagyunk. Mégis ki töltene fel egy olyan fotót, amin éppen tokája van? Persze folyamatosan ugyanazokat a gondosan beállított fotókat nézni is fárasztó, így mindig felüdülés egy rossz képet látni és azt gondolni - ó, igen, ő éppen olyan, mint én."

Ha a fotó nem lenne elég, Madalin egy rövid videót is feltöltött arról, hogyan is néz ki a 30 másodperces átváltozása.

"Kritizálták a fotómat, hogy biztosan Photshoppal csináltam. Nem, ezt csupán úgy hívják, emberi test. Mozog és változik, hiszen nem egy szobor vagyok. Én is használok szűrőket és Facetune-t, hogy eltüntessek egy-két ronda pattanást, és megkeresem a legjobb fényviszonyokat és pózokat, mint bármelyik másik lány. De photoshopot sosem használnék, hogy megváltoztassam az alakom. Így is éppen elég megtévesztő fotó van a női testről, nem teszem hozzá még a photoshoppot is."

Alapvetően nincsen semmi gond azzal, ha megtalálod a legjobb profilodat a szelfizéshez, ha a legelőnyösebb fény alá állsz, vagy ha egy-két filterrel javítasz a fotóid összhatásán. Azonban fontos észben tartani, hogy ahogy Madalin és más Instagram sztárok megmutatták már, jóval több dolgot rejt egy fénykép, mint ami először szembetűnik.

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói