Katalán vacsora Lakatos Márkkal

2013.május.19.

Egy különleges élményt ígérő, az érzékeket újszerűen egyesítő gournet eseményre hívja meg az érdeklődőket Lakatos Márk stylist, aki barátaival katalán menüt főz a Szerecsendió lakáséttermében.(IV.Nagymező utca 14. 1. emelet 7. 15 ös kapucsengő). A program 2013.május 29, 30, 31-én 19 órakor kezdődik. Az érdeklődők belemerülhetnek a Földközi-tenger városainak gasztronómiájába és megnézhetik, miként állja meg helyét a konyhában a híres stylist .

A képzőművészet és konyhaművészet szoros kapcsolatban állnak egymással. Remek bizonyíték erre Katalónia, ahol XX. század olyan alkotókat adott a világnak, mint Dalí, Miró, Gris vagy Tapiés, a a kulináris élet területén pedig olyan tehetségeket, mint Ferrán Adriá, Carmen Ruscalleda vagy Sergí Arola, akik Michelin-csillagokkal bizonyították a katalán ételekhez való hozzáértésüket.

Lakatos Márk igazán otthonosan mozog az Ibériai-félsziget kultúrájában, hiszen, mint sokan talán tudjátok a stylist korábban Madridban is tanult. Éppen ezért biztosra vesszük, rengeteg érkességgel fogja feledhetetlenné tenni ezeket a vacsorákat.

A menü ára: 15.000 forint/fő, 17.000 forint/fő a séf asztalnál.
Aki a séf asztalnál szeretne elhelyezkedni az közvetlenül a munkapult végében, a konyhában ülhet,ahol benézhet a "színfalak mögé" és ellesheti a kreatív fogásokat, praktikákat.

Az est folyamán katalán és spanyol borokat szolgálnak fel és jó katalán szokás szerint jéghideg habzó cava is kísérheti a vacsorát. A menü ára tartalmazza a fogásokhoz felszolgált italokat, beleértve az ásványvizet és a kávét is.

A vacsora igazi különlegessége, a konyhaművészeti kalandozás mellett az a kiállítás, amit Kolovratnik Krisztián színművész Barcelona fotóiból, valamint az Ernst Galéria jóvoltából néhány képzőművészeti ínyencségből állítottak össze.

Amennyiben bárki szeretne ezen a különleges élményt ígérő vacsorán részt venni az a korlátozott számú helyek miatt a szerecsendio@szerecsendio.hu mail címen, illetve a +36202870186 telefonszámon legkésőbb május 24-ig jelentkezhet.

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő