Kiderült, hogy az intelligens emberek rettenetesek!

2016.október.19.

A te gyerekkorod is azzal telt el, hogy állandóan azt hallgattad a szüleidtől, mikor teszel már végre rendet a szobádban? Neked is minden este meg kellett vívnod a harcot, hogy akkor feküdhess le aludni, amikor te szeretnél? Akkor gratulálunk, szakértők állítják, hogy ha mind ez igaz rád, akkor egy nagyon intelligens ember vagy.

Az okos emberek káromkodnak

Az a vélemény terjedt el a köztudatban, hogy az alacsony végzettséggel rendelkező emberek hajlamosabbak a káromkodásra, mivel ők korlátozott szókinccsel rendelkeznek. Valójában viszont azok az emberek rendelkeznek hiányos szókinccsel, akik nem káromkodnak.

Amerikai tudósok a nyelvhasználatot vizsgálták, a kutatásban arra kérték az alanyokat, hogy sorolják fel az összes szitokszót, amit ismernek. A végeredmény meglepő: azok rendelkeztek a legmagasabb IQ-val, akik a legtöbb káromkodást tudták felsorolni. Azt azért hozzá tennénk, hogy az intelligens emberek mindig a szituációnak megfelelően válogatják meg a szavaikat, és tudják, mikor kell csendben maradni.

Sok tehetséges és intelligens ember marad fent késő estig

A tudósok már egy jó ideje vizsgálják a kiemelkedő tehetséggel rendelkező embereket, és arra a közös véleményre jutottak, hogy az éjjeli baglyok nagyobb eséllyel rendelkeznek kimagasló intelligenciával. Tehát ha te is azok közé tartozol, akik szeretnek jó sokáig fennmaradni, akkor van egy jó hírünk: te is Charles Darwin, Winston Churchill, és Elvis Presley táborát erősíted.

A rumli az otthonodban és a kimagasló intelligencia kéz a kézben járnak

Egy minnesotai egyetemen végzett kutatás kimutatta, hogy az óriási káosz az asztalodon nem jelent mást, mint hogy az agyad tényleg azzal van elfoglalva, ami fontos. Gondolj csak bele: ha éppen nincs semmi dolog, amit el kell intézned, akkor valami lényegtelen tevékenységbe kezdesz csupán azért, hogy lefoglald magad. De ne aggódj, a pszichológusok meg vannak győződve arról, hogy a rendetlen környezet stimulálja a kreativitást!

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját