Akár egy púderdoboz: itt az újgenerációs kihajtható mobil

Hirdetés

2022.február.14.

Emlékszel a néhány évtizede divatos kagylómobilokra? Amelyek összecsukva menő külsővel hódítottak, kihajtva pedig az egyik oldalon a kijelzőt, a másikon a fizikai számbillentyűket találthattuk rajta. Azóta már az okostelefonok világában élünk, amelyek többségében nagyméretű külsőt kapnak. Most viszont Magyarországra is megérkezett a HUAWEI P50 Pocket, amely éppen a kettő közti rést tölti be, ráadásul a stílusos külső egy sokoldalú, izgalmas és erős mobilt takar!

Külseje egy púderdobozé, tudása a legújabb okostelefonoké
Külseje egy púderdobozé, tudása a legújabb okostelefonoké
Fotó: Huawei Magyarország

Sokaknak praktikusabb lehet az összecsukható kivitel, például a kijelző védelme vagy a kisebb méret miatt, de természetesen úgy, hogy ne kelljen lemondani a nagy kijelző és a csúcskategóriás funkciók előnyeiről sem. Ezt fedezte fel a Huawei, és megalkotta legújabb, izgalmas külsővel és eszközökkel rendelkező, kihajtható okostelefonját.

Lássuk részleteiben, mit tud ez az újabb érdekes kütyü!

Apró tokban nagy tudás

A HUAWEI P50 Pocket újgenerációs összehajtható okostelefon olyan, mint egy púderdoboz: még a legkisebb női táskában is elfér, ráadásul kézbe véve is inkább egyfajta divatkiegészítőnek tűnik, hiszen a gondosan kidolgozott borítása fehért színt kapott, így a készülék nemcsak hasznos társunk lesz, hanem elegáns kiegészítője lehet szinte bármilyen öltözéknek is!

Huawei P50 Pocket okostelefon
Fotó: Huawei Magyarország

A csinos külső mellett, ha kinyitjuk, máris egy modern és erős csúcsmobilt kapunk. Az eszköz belsejében a jelenleg kapható egyik legerősebb hardver dolgozik, így bármilyen alkalmazást, játékot villámgyorsan használhatunk. A folyamatosan bővülő Huawei-alkalmazásáruházából, az AppGalleryből pedig szinte az összes legfontosabb hazai alkalmazás letölthető, és könnyedén fizethetünk NFC-vel is.

Több egy izgalmas külsejű kiegészítőnél

A telefon hármas fő kameraszigetén egy 40 megapixeles True-Chroma kamera, egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 32 megapixeles Ultra Spectrum kamera található, ezek együttes erejével igazán színhű és részletgazdag fotókat és videókat készíthetünk, akár este vagy gyengébb fényviszonyok között is.

Kagylótelefon újratöltve: a csukott állapot is izgalmas funckiókkal rendelkezik
Fotó: Huawei Magyarország

A P50 Pocket különlegessége még, hogy becsukott állapotban a kamerasziget fölött egy szintén kör alakú fedlapi kijelzőn is megnézheted a legfontosabb értesítéseket, bejövő üzeneteket, de a zenelejátszónkat is vezérelheted innen. Akkor sem kell kinyitnod a telefont, ha szelfit szeretnél készíteni, vagy a tükör funkciót használnád egy fontos találkozó előtt. Mindemellett más hasonló modellekkel ellentétben a diszkrét, de erős zsanéroknak köszönhetően összecsukott állapotban sem marad rés, így a készülék nemcsak jól néz ki, de a sérülésektől is védett a kijelző.

És még egy ötlet...

Ha pedig stílusos megjelenésedet további okos és elegáns kiegészítókkel fokoznád, P50 Pocket méltó társa lehet a HUAWEI FreeBuds Lipstick fülhallgató is, amely márkás rúzsra hasonlít, valójában prémium kategóriás eszköz, gesztusvezérléssel és akár 4 órányi zenehallhatásra és 2,5 órányi telefonálásra elegendő kapacitással. Aktív zajszűrője csökkenti a környezeti hanghatásokat akár zenét hallgatsz vagy telefonálsz!

Huawei FreeBuds Lipstick
Fotó: huawei

Ez is érdekelhet

Merész ruhákból nem volt hiány a  GLAMOUR Women of the Year gálán

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói