Különleges indiai menüvel vár a Buddha-Bar Budapest

2017. január 27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb év, egy újabb fantasztikus gasztronómiai utazás veszi kezdetét az ázsiai ízek világában a Buddha-Bar Budapestben.

A szezont máris egy szenzációs indiai kulináris héttel indítja a budapesti étterem, amelyet azoknak is nyugodt szívvel ajánlunk, akik annyira nem rajonganak az indiai konyháért. A fűszeres, currys ízek helyett inkább izgalmas mentás csirkét, ropogós Szent Péter halat, rizses bárányt, sárgalencsét és répás halvát kóstolhatunk – ugye, hogy abszolút nem a megszokott, tipikus indiai ízvilág?

A tematikus hét menüjét a marokkói Buddha-Barból érkező Ashish Purty vendégséf állította össze a budapesti Buddha-Bar séfjével, Ossama Kutainivel. A menü csak vacsoraidőben rendelhető január 28-ig, vasárnap pedig a hetet egy különleges indiai Sunday Brunch-csal zárják majd.

Íme egy kis ízelítő a menüből:

Bárány Biryani uborkás raitával és papadummal:

Csirke Malai Tikka menta csatnival:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Herceg Erika a világ legegyszerűbb ruhájában bizonyította be, hogy a kevesebb több

Herceg Erika a világ legegyszerűbb ruhájában bizonyította be, hogy a kevesebb több

A dolog, amiről senki sem beszél szülés után – pedig minden anyát érint (x)

A dolog, amiről senki sem beszél szülés után – pedig minden anyát érint (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)

Próbáld fel a színeidet még a kassza előtt: személyre szabott szépségnapok (x)

Próbáld fel a színeidet még a kassza előtt: személyre szabott szépségnapok (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)