Különleges indiai menüvel vár a Buddha-Bar Budapest

2017.január.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb év, egy újabb fantasztikus gasztronómiai utazás veszi kezdetét az ázsiai ízek világában a Buddha-Bar Budapestben.

A szezont máris egy szenzációs indiai kulináris héttel indítja a budapesti étterem, amelyet azoknak is nyugodt szívvel ajánlunk, akik annyira nem rajonganak az indiai konyháért. A fűszeres, currys ízek helyett inkább izgalmas mentás csirkét, ropogós Szent Péter halat, rizses bárányt, sárgalencsét és répás halvát kóstolhatunk – ugye, hogy abszolút nem a megszokott, tipikus indiai ízvilág?

A tematikus hét menüjét a marokkói Buddha-Barból érkező Ashish Purty vendégséf állította össze a budapesti Buddha-Bar séfjével, Ossama Kutainivel. A menü csak vacsoraidőben rendelhető január 28-ig, vasárnap pedig a hetet egy különleges indiai Sunday Brunch-csal zárják majd.

Íme egy kis ízelítő a menüből:

Bárány Biryani uborkás raitával és papadummal:

Csirke Malai Tikka menta csatnival:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője