Legyél hős! Tegyél jót!

2016.augusztus.16.

Divattal, zenével, művészettel és véleménnyel indulnak harcba a #hősleszek projekt #hősei, hogy megmutassák milyen pici dolgok elegek ahhoz, hogy új útra tereljünk egy nehezebb helyzetben lévő embert, esetleg családot. Aki pedig követi őket, az jó tett helyébe jóra számíthat, ugyanis olyan értékes nyereményekkel lehet gazdagabb, mint a TOM'S világhírű cipői. Mindennek tetejében pedig öt barátjával szabadon élvezheti a balatoni hullámokat a YachtExpress csodálatos yachtján – teljes ellátással.

Jót cselekedni nem nehéz – főleg, ha elég egy puszta netkapcsolat ahhoz, hogy közösen megtedd az első lépést egy nehezebb sorsú családdal, aki nem jut minden nap a Google és a Facebook közelébe. Ingyenes OKJ-s képzést és munkát kereshetsz, vagy segíthetsz hozzájutniuk térítésmentesen elvihető bútorokhoz, és, ha igazi spíler vagy, még egy crowdfounding oldalt is létrehozhatsz a kiszemelt embereknek.
A kampány első fordulója során pedig megismerkedhetsz a Glamour magazin főszerkesztőjének, Maróy Krisztinának, a Margaret Island énekesnőjének, Lábas Vikinek; valamint a híres képzőművésznek, Kiss Miklósnak a jócselekedetivel, jótettekhez való viszonyával is, akikből Puskás Marcell alkotott szuperhősöket.

Ha ezzel megvagy és esetleg még az oldalon található tippek közül is megfogadtál néhányat, akkor fogd magad és töltsd fel a hőstettedet bizonyító fotót az Instagram oldaladra, ellátva a #hosleszek hashtaggel, és máris játékban vagy a nyereményekért.

Játék első fordulójának időtartama: 2016. augusztus 15-24.
Főnyeremény sorsolása: 2016. augusztus 24.

Info : www.hosleszek.blog.hu

Ez is érdekelhet

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod