Így hazudnak az Instagram tökéletes testű fitneszbajnokai

2017.január.22.

Nem is olyan régen mutattuk meg nektek, hogy Kendall Jenner, aki a közösségi felületeken és reklámplakátokon mindig tökéletesnek néz ki, milyen valójában.

Neki az a dolga, hogy mindig kifogástalanul nézzen ki, de azért nem árt tisztában lenni vele, hogy ő sem csodanő. Az Instagram-élet nem a valóság, erre már sokan felhívták a figyelmet, de talán érdemes hangsúlyozni: még véletlenül se nyomasszon senkit, ha azt látja, hogy a közösségi médiában mindenkinek pazar élete, eszméletlen alakja, szuper frizurája van, neki meg nem. A hiba nem benne van, az Instagram-tökéletességet egy fotón kell csak elérni. Most egy igencsak népszerű fitneszedző mutatta meg, hogy mi is a különbség a valóság és fotók között.

A több, mint 1 millió követővel rendelkező Anna Victoria sok-sok nőt ösztönöz arra, hogy életformát váltson, rendszeresen mozogjon. A szőkeség irigylésre méltó alakja sikerének egyik kulcsa. Most azonban a fitneszedző leleplezte magát és megmutatta, hogy bizony minden nézőpont képe. Kitett az Instagram-falára egy képpárt, mindkét fotót ugyanazon a napon készítette, csak míg az egyik pontosan megtervezték a pózt, a fényt, a fotózás szögét, illetve kellőképpen feszített, a másikon úgy nézett ki, ahogy általában szokott.

Anna Victoria a posztjához írott bejegyzésében elmondja, hogy azért szánta el magát arra, hogy megmutassa a "hibáit", mert nemrégen olvasta, hogy a nők túlnyomó része képtelen elfogadni a testének a kisebb-nagyobb tökéletlenségeit. A sztáredző ezért leleplezte a saját testét, és megmutatta, hogy neki is vannak hurkái, ő is narancsbőrös, de szerinte el kell fogadni a saját testedet mindezekkel együt is. Nagyon szimpatikus gesztus volt, csak egyetérteni tudunk vele!

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő