Luxus és dizájn otthon

2014.október.21.

Szereted az igazi kényelmet az otthonodban? Ha igen, akkor ezeknek az igényeidnek megtestesítője az ArtofHome Lakberendezési Szalon kínálata.

Talán a világ még sosem volt ennyire fárasztó és stresszes, vagy csak mi lettünk érzékenyebbek a kényelemre? Végül is mindegy, ha van hol kipihenni és feltöltődni esténként… Az ArtofHome Lakberendezési Szalon megbízható bútordarabjai minden otthonnak. Egyénre szabott kényelmet biztosítanak a család minden tagjának. Német precizitás, vagy olasz prémium minőség, időtálló formatervezés, a legújabb trendek, anyagok és formák.

Az ArtofHome Lakberendezési Szalon gazdag kanapé- és garnitúra kínálata egyedülálló. Ez pedig a német és olasz precizitást, tartósságot és funkcionalitást ismerve nem túlzó jelző. A kanapék és ülőgarnitúrák a legjobb összetevőkből lettek komponálva, a vásárló egyedi igényeire szabva, és olyan innovatív funkciókkal ellátva, amelyek mind-mind a tökéletes ellazulást és pihenést szolgálják. Mindig azt szeretjük a legjobban, ami úgy működik, ahogy elképzeljük, ugye? Nos, az ArtofHome Áruházban ez a kényelmes valóság. Hogyan? Úgy, hogy aki ilyen kanapét vásárol, az megtapasztalhatja a pihenés ArtofHome-világát: a legújabb ergonómiai kényelem-technológiákat, az esztétikusan beépített funkciókat. A választék a komfort területén szinte korlátlan: a praktikus rakodóhelytől kezdve a vital masszázs programon át a legkényelmesebb relax funkciókig, minden igényt figyelembe vettünk.

A modellválaszték szinte az összes stílusirányt lefedi, így a harmónia megteremtése tényleg nem hagy maga után kívánnivalót. Végül pedig a kanapéknak, garnitúráknak egyéniséget kölcsönöz a kedvenc színekben kiválasztható szövet vagy bőrhuzat. Így valóban minden vásárló egyedi darabot kap, amit saját kívánságai szerint gyártottak.

A bútorokon kívül megtalálhatók itt olyan kiegészítők, mint a függöny és lakástextil, a lámpa, a szőnyeg, a jakuzzi, a biokandalló, minden, ami egy otthon, vagy iroda, szálloda, bár, étterem berendezése esetén felmerül.
Szeretettel invitálnak áruházukba egy "bútortourra", ahol egy izgalmas séta keretében, mindezt megtapasztalhatod, kipróbálhatod.

A szakmailag magasan képzett eladók örömmel kalauzolják vendégeiket a bútorok világában, a finom kávé és a gyönyörű környezet pedig még emel ezen az igazán komfortos érzésen!

Ez is érdekelhet

150 éves a Levi's 501-es farmer, és olyan kisfilmekkel ünnepel, hogy az egy életre a retinádba ég

150 éves a Levi's 501-es farmer, és olyan kisfilmekkel ünnepel, hogy az egy életre a retinádba ég

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói