Martin Wanda magyar fotográfus a Canon új márkanagykövete

2019.március.26.

A magyarországi piacot is lefedő márkanagyköveti program a Canon EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban több, mint 10 éve indult, célja a profi fotósokkal való kapcsolatépítés a tőlük érkező szakmai visszajelzések értékelése és a kérdések kezelése.

A márkanagykövetek különböző területekre specializált fotósok, hiszen a Canon termékportfóliója is lefedi a különböző fotós igényeket, és minden termékkategóriában széles választékot kínál a kompaktoktól a tükörnélküli gépeken át a komplex digitális tükörreflexes fényképezőkig.

A Moschino x H&M kollekció legjobb darabjait így passzintsd egymáshoz

A Moschino x H&M kollekció legjobb darabjait így passzintsd egymáshoz

A változatosság elsőszámú rendezőelv ebben a kreatív iparágban. A Canon küldetése a vizuális történetmesélés, ehhez keresik a legjobb közvetítőket. A jelöltek között a technikai tudás mellett a merészséget és az egyéni stílust nézik. Büszkeség, hogy a magyar márkanagykövet nem más, mint a Londonban élő Martin Wanda, akinek a munkáival a GLAMOUR magazinban is már többször találkozhattál. Ahogy a programot vezető Luca Rocco mondta: "Nagy hatással volt ránk Wanda portfóliója, örülünk, hogy a magyar kollégáink őt is javasolták a friss jelöltek között. Különleges új értéket hozott a csoportba. Büszke lehet rá mindenki Magyarországon." Wanda fotói évek óta megjelennek neves divatmagazinokban, világmárkák kérik fel kampányfotóik és rövidfilmjeik elkészítésére. A csillogó high fashion mellett az underground zenekarok extrém világát is megörökíti, nemcsak fotókon, hanem videókon is. Igazi 21. századi stílusában a hajdani olajfestményeket idéző romantikus hangulat is megjelenik. Ez a különleges eklektika magával ragadja a szemlélőt. Több kiállítást is rendeztek már képeiből Budapesten és Európa-szerte is, és egyre többször kérik fel munkára az Egyesült Államokban is. Wanda az ELTE és a MOME diplomái után a londoni College of Fashion fotográfia szakát is elvégezte.

Éljen a Szeretet Forradalma! - Ilyen színes volt a Sziget Fesztivál 2018-ban

Éljen a Szeretet Forradalma! - Ilyen színes volt a Sziget Fesztivál 2018-ban

A Canon márkanagykövetek, ahogy az elnevezés is jelzi, képviselik a Canont a médiában, eseményeken, oktatások és workshopok alkalmával a régióban. Az iparági seregszemléken és a közösségi médiában erre rengeteg a lehetőség.

Az amatőr fotózásnak is vannak szintjei, és sokaknál ez a hobbi hivatássá fejlődik. A Canon egy kreatív eszköztárt kínál, amellyel az egyszerűtől a komplexig, amatőr és profi fotós egyaránt megtalálja a jól használható képalkotó megoldásokat. A márkanagykövetek profi fotósok, akik az elkötelezett hobbifotósokat is taníthatják, fejleszthetik, ösztönözhetik munkáikkal vagy közvetlenül eseményeken prezentációikkal és útmutatásaikkal. Wanda mentorként is közreműködik, és külföldi munkái mellett Magyarországon is számíthatunk inspiráló közreműködésére.

Wanda aktuális képei Instagram oldalán: https://www.instagram.com/wanda_martin

Ez is érdekelhet

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod