Ments meg egy életet, és élvezd a nyári véradókampány ajándékainak egyikét!

2018.július.12.

A nagy melegnek és a szabadságolásnak köszönhetően sajnos sokkal kevesebb ember vállalkozik véradásra nyáron, mint az év többi szakában, holott a biztonságos vérellátáshoz napi 1600-1800 véradóra lenne szükség. A Magyar Vöröskereszt és az országos Vérellátó Szolgálat most nyári véradókampánnyal motiválja az önkénteseket, akik a személyre szabott köszönőkártya mellett heti- és havi nyereményekre, és egy fődíjra számíthatnak nagylelkű segítségükért.

A köszönőkártyán olvasható kódot a www.voroskereszt.hu/veradasnyar oldalra kell feltölteni, így olyan élményajándékokat zsebelhetünk be, mint egy páros belépő a Budapest Parkba, egy páros RepTár belépő a szolnoki repülőmúzeumba és egy két személyre szóló borkóstoló a badacsonyi Laposa Birtokra. Emellett havonta kisorsolnak egy kétszemélyes, 3 nap 2 éjszakás exkluzív wellness pihenést, a fődíjat elnyerő szerencsés pedig egy nagyképernyős tévével gazdagodhat.

A Magyar Vöröskereszt napi 60-70 helyszínen szervez véradást, többek között a nagyobb fesztiválokon és a vízpartokon is bekapcsolódhatunk programjukba. A VOLT után a FEZEN-en és a Művészetek Völgyében is találkozhatunk a standokkal, de akár adónk 1%-ával is támogathajtuk a programot. Ne légy rest, neked csak pár perc, másnak talán egy élet!

Ez is érdekelhet

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke