Miből fakad a lótusz szépsége?

A TROPICAL YOGA és Életmódközpont megálmodója, Szabó Nóra ezentúl minden héten szuper tippekkel segít neked, hogy a legjobb formádban legyél és lelkileg is feltöltődj.
Miből fakad a lótusz szépsége? Lehet-e egy virágnak küldetése?

Hiszem és a Tropical Yoga által azt is tanítom, hogy minden, ami megtalálható az Anyatermészetben az saját természetünkben is felfedezhető.

Mindig is csodálattal tekintettem a virágokra. Létezik azonban egy virág, mely különösen inspirál. Sajátos szépsége mellett, olyan, mintha a LÓTUSZ valami küldetéssel is bírna. Számomra ez a kicsiny növény megmutatja mindazt, amiről soha nem szabad elfeledkeznünk, egy olyan kivételes képességet, ami meggyőződésesem, hogy bennünk is valamennyiünkben ott van.

Különlegesen szép, talán a legszebb virág, pedig szirmai egyenként nyílnak csak ki. De csak a sáros iszapban növekszik. Vallom, hogy akárcsak a lótusznak nekünk is ahhoz, hogy fejlődni, növekedni tudjunk, előbb meg kell találnunk és megtapasztalnunk az iszapot – az élet akadályait. Nekem az iszap arról beszél, hogy az emberek közösek, függetlenül attól, hogy jelenlegi életünk éppen milyen állomásban van.

Fejlődő országokban szegénységcsökkentésen dolgozva megfigyeltem, hogy akár megvan mindennünk akár semmink sincs, mindannyiunknak ugyanazokkal az akadályokkal kell szembesülnünk: szomorúság, félelem, magány, betegség, veszteség. Viszont, ha emberi lényként több bölcsességet, kedvességet és együttérzést szeretnénk magunkban felébreszteni, akkor ez az iszap táptalajt is nyújt, hogy lótuszként tudjunk fejlődni és minden egyes szirmunkat egyenként kinyitni.

Ha nem lenne iszap, nem lenne lótusz sem. És, ha nem lennének akadályok, nem lenne fejlődés sem. A LÓTUSZ mindannyiunkban ott van.

Ez is érdekelhet

Arcjóga: 4 gyakorlat a tökéletes arcbőrért

Arcjóga: 4 gyakorlat a tökéletes arcbőrért

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod