Milyen színű az aurád? Ezt árulja el a szerelmi életedről!

Íme, hogyan értsd meg a saját aura színed jelentését és szerelmi életeddel való kapcsolatát, valamint hogyan ismerd fel mások romantikus auráját.

Milyen színű az aurád? Ezt árulja el a szerelmi életedről!
Fotó: Gettyimages.com

Az energia ragályos, különösen randizás során. Volt már olyan veled, hogy találkoztál valakivel és azonnal érezted, hogy sugárzik belőle a negativitás, vagy tapasztaltál már vágyat és szerelmet első látásra? Ezek a zsigeri megérzések többet jelentenek puszta vibrálásoknál, azt is jelezhetik, hogy felveszed a másik auráját.

Az aura olyan láthatatlan energiamező, amely a fizikai tested körül áramlik. Az aurádat befolyásolhatják a saját érzelmeid és a körülötted lévők érzelmei, az aurád színei pedig a különböző tulajdonságaidról árulkodnak, amelyekkel rendelkezel. Minden élőlénynek van aurája – ezért is érdemes alaposabban megérteni.

Hogyan lásd meg a saját aura színedet

Az egyik módja annak, hogy megfigyeld a saját aurád színét, ha fehér háttér előtt állsz a tükör előtt. Eközben koncentrálj az arcod egy tetszőleges pontjára – a szín, amit a fejed körül látsz, az aura színed.

Egy másik javasolt módja annak, hogy megtaláld az aurádat, ha egy fehér papírlapra helyezed a kezed és hatvan másodpercig ráirányítod a tekinteted. Beletelhet pár próbálkozásba, de a szín vagy ragyogás amit észreveszel a kezed körül, az aurád színe.

Hogyan lásd meg mások aurájának a színét

Ha a másik spirituális kapacitásán tűnődsz és szeretnéd megtudni, miként tud szeretetet adni és fogadni, megpróbálhatod pásztázni az auráját. Ha pár méterre állsz az illetőtől, nézd az orrát és koncentrálj erre a fókuszpontra. Egy perc elteltével hagyd, hogy a szemed kövesse az arca körvonalát – néhány próbálkozás után meg fogod látni az aurája színét.

Aura színek

Az aurád színei különféle értelmezést kölcsönözhetnek az érzelmeidnek és a szellemednek – a színek idővel változnak, sőt az is valószínű, hogy az aurád egynél több színt tartalmaz. Az a legjobb, ha háromhavonta megfigyeled, miként alakult át az aurád.

A piros szenvedélyt kölcsönöz kapcsolatok megközelítéséhez, de aggodalmakat is jelenthet.

A narancssárga magabiztosságot és izgatottságot mutat, valamint azt, hogy az adott személy vezető szerepet tölt be a kapcsolatokban.

A sárga örömöt, optimizmust és magabiztosságot jelent, valamint azt, hogy az illető tiszteletben tartja a kapcsolatok függetlenségét.

A zöld azt jelenti, hogy átalakulásra és növekedésre van szükség a kapcsolatok kialakításában.

A kék lehetővé teszi, hogy valaki intuitív módon igazodjon a másikhoz.

Az indigó azt jelenti, hogy mindenkor szükség van a nyílt és őszinte kommunikációra.

A türkiz olyasvalakit jelképez, aki ki-be lépked a kapcsolataiból.

A lila azt mutatja, hogy feltétel nélkül szeretsz, és vágysz a spirituális szerelemre.

A rózsaszín olyan személyt ábrázol, aki a kapcsolatokban adakozó, és ezt gyakran természetesnek veszik tőle.

A bíbor egy olyan személyt ábrázol, aki saját szabályai szerint szeret.

Az ezüst egy bőséges energia, amely egy olyan emberhez tartozik, akinek nagy a szíve és sok szeretete van mások iránt.

A fehér nyitott szellemet és elmét mutat, valamint valakit, akinek tiszta szíve van.

A barna egy egocentrikus embert képvisel, aki szükségleteit bárki vagy bármi más fölé helyezi.

A fekete azt mutatja, hogy valaki múltbeli érzelmi zavaroktól szenved, és gyógyulásra szorul.

Az auraszínek elhelyezkedésének megértése

A színek elhelyezése az aurádban megmutathatja, hogy milyen különböző típusú energiákat vonzol magadhoz, bocsátasz ki és adsz át másoknak. Előfordulhat, hogy az aurád bizonyos területein kevés a szín vagy nincs semmilyen – és ez rendben van. Ne feledd, hogy energiáink folyamatosan változnak és áramlanak. Néhány hónapon belül az új energiáid különböző aura színekben és helyeken mutatkozhatnak meg.

A fizikai bal oldalon lévő színek friss energiát képviselnek. Ami a romantikát illeti, ezek a színek azt jelenthetik, hogy a jelenlegi kapcsolatod pozitívan fejlődik, vagy hogy egy új személy felkeltette az érdeklődésedet. A fizikai jobb oldalon lévő színek azt az energiát jelzik, amelyet a világba bocsátasz. Tekintsd ezt az oldalt az aurikus randevúzási profilodnak. Ez az a vibrálás, amelyet az emberek akkor vesznek fel, amikor először találkoznak veled.

A torok közelében lévő színek azt jelzik, hogy hogyan kommunikálsz, és hogyan éred el azt, amit szeretnél vagy amire szükséged van a kapcsolatokban. Ezek a színek azt mutatják meg, hogyan fejezed ki azt, ami a szívedben és az elmédben van.

A szív az auraszínek fontos helye, mivel megmutatja, hogyan fejezed ki érzéseidet, hogyan adsz és kapsz szeretetet.

A homlok feletti energia a tudatos létállapotot és az aktuális érzelmeket mutatja. Minél közelebb vannak a színek a homlokodhoz, azt jelenti, hogy olyan ember lehetsz, akinek sok határa van, és nehezen engedi be az embereket.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről