Minden sport mindenkié

2016.június.14.

Április végén, rendhagyó helyszínen találkoztak a Paraúszó Európa-bajnokságra induló magyar válogatott tagjai. A WestEnd City Center 17 éve elkötelezetten támogatja a fogyatékkal élőket, hátrányos helyzetűeket és a sportot. A bevásárlóközpont akadálymentessége példaértékű, a WestEnd nemcsak az Európa-bajnokságra induló úszók, hanem a teljes Magyar Paralimpiai Csapat támogatójaként működik együtt az elkövetkező hónapokban a Magyar Paralimpiai Bizottsággal.

"A bevásárlóközpont számára a rászorulók támogatása mellett kiemelten fontos a magyar sport szponzorációja is, főként, ha az a fiatal sportolókról, utánpótlásról, ifjú tehetségekről szól. Idén, a sérült emberek iránt tanúsított érzékenység és a sport támogatásának összefonódásából született meg az a döntés, hogy a WestEnd City Center, kifejezve tiszteletét a Magyar Paralimpiai Csapat sportolói iránt, a Csapat hivatalos támogatója legyen. A támogatás során természetesen pénzadományokkal is segítjük a csapatot és egyes sportolókat, de a kommunikációnkban való kiemelt szerepük által arra is lehetőség nyílik, hogy az emberek megismerjék a para sportolókat, mely ismertség pozitív kihatással lehet az életükre" - mondta László Kata a WestEnd City Center marketing igazgatója.

Az együttműködés apropójából elsőként májusban, a WestEnd trendmagazinjának történetében először került parasportoló a címlapra, Adámi Zsanett úszó személyében.

" Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy kijutottam Rióba. Valójában abban, hogy én most Brazíliába utazhatok, 15 év komoly munkája van" – nyilatkozta a fiatal tehetség. " Az edzőmmel szeptember óta készülök. Az állapotom miatt nem tudok annyit edzeni, mint a többi sportoló, de mindig feszegetem a határokat. Korábban nem engedték nekem a mellúszást, de addig edzettem és készültem – titokban – míg kellően megerősödtem, hogy a hátúszás mellett, most már 5 éve mellúszásban is versenyezhetek. Bizonyos dolgokban több segítségre szorulok, de a hozzáállásommal, szemléletemmel én is tudok másoknak segíteni" - mondta a paraúszó.
Szintén májusban a WestEnd Millennium udvarában került megrendezésre, a Glamour magazin szervezésében a Gardróbfrissítés elnevezésű 3 napos rendezvény, ahol egy ideiglenes, úgynevezett pop-up store-ban kihelyezett ruhákat a látogatók egy jelképes egységáron vásárolhatták meg. A vásárlásból befolyt összeget a WestEnd megduplázta, így összesen 1.064.180 Ft került a paralimpiai sportolóknak felajánlásra, az összeget sporteszközök megvásárlására fordítják majd.

Május közepétől indult el a WestEnd City Center televíziós, sajtó és közterület kommunikációja. A kampánykiírás egyik fő szempontja a paralimpiai sportolók támogatásának megjeleníthetősége és a para sportolók aktív bevonása volt. Így a szeptemberig sugárzott reklámfilmben, a WestEnd által több éve támogatott Márton Anna kardvívó mellett Váczi Anita paralimpiai kajakost is láthatjuk.

Június-július hónap, a Franciaországban megrendezésre kerülő futball Európa bajnokság lázában telik, mely alkalomból igazi stadionhangulat várja a WestEnd látogatóit a bevásárlóközpont tetején kialakított szurkolói klubban, és ahol természetesen a kerekesszékkel érkező vendégek is akadálytalanul, együtt szurkolhatnak a többi vendéggel az óriás, 6x4-es kivetítő előtt. Augusztusban, az olimpia ideje alatt újra előtérbe kerülnek a para sportolók.

Szintén a tetőkerten kerül kialakításra egy street workout pálya, közvetlenül mellette pedig, a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve, egy "Ability Park" (interaktív élménypark) kap helyet. Így az egészséges látogatókkal/sportolókkal együtt a mozgásukban korlátozottak is próbára tehetik képességeiket.

Szeptember második felében az ünneplésé a főszerep. A WestEnd City Center, a Paralimpiát követően, nagyszabású, nyilvános koncertet szervez ezzel is tisztelegve az eseményről hazaérkező magyar parasportolók előtt. A koncertet megelőzően az éremmel hazatérő parasportolókat – fejenként egy, a legjobb érem után – nagy összegű vásárlási utalvánnyal jutalmazza meg a bevásárlóközpont: az aranyéremért 1 millió Ft-os utalványt, az ezüstért 500 ezres, a bronz medálért pedig 300 ezer Ft-os utalvány az ajándék.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod