Mindened a Starbucks? Akkor ez az ajánlat Neked szól!

2018.október.6.

Hűségprogramot indít a Starbucks! A kávé szerelmeseit jutalmazza a Starbucks Magyarország október elejétől induló Starbucks Rewards programja. A kávézólánc nemzetközi szinten több éve sikeresen működő hűségprogramja nemcsak a vásárlások után kínál kedvezményeket, hanem személyre szabott ajánlatokkal és különleges ajándékokkal is meglepi tagjait.

Starbucks
Fotó: Starbucks

A Starbucks világszintű sikerességét a kiváló minőségű termékei mellett a folyamatos megújulásnak és a kimagasló vendégelégedettségnek köszönheti. A kávézólánc a Starbucks Rewards programot azzal a céllal alakította ki, hogy tagjai minden vásárláskor igazi sztároknak érezhessék magukat. Alapja a vásárlások után járó csillagok gyűjtése egy feltölthető hűségkártyán, amelyeket a Starbucks kedvezményekkel, ajándékokkal és egyedi ajánlatokkal jutalmaz.

Starbucks
Fotó: Starbucks

"A Starbucks Rewards program egy köszönetnyilvánítás minden kávérajongó vendégünknek, akikkel nap mint nap számtalan közös pillanatot osztunk meg. Ezt a különleges kapcsolatot ünnepeljük és erősítjük vele. Egy plusz élmény kedvenc frissítőjük mellé, amely megmutatja, mennyire értékeljük, hogy újra és újra minket választanak" – foglalta össze a Starbucks Rewards program lényegét Lukas Porazil regionális igazgató.

Hogyan működik a Starbucks Rewards program?

A Starbucks Rewards kártya egy feltölthető plasztikkártya, amely ajándékkártya és hűségkártya egyaránt. Tulajdonosa készpénz és bankkártya nélkül tud bármely magyarországi Starbucks kávézóban vásárolni a feltöltött összeg keretéig. Ha pedig regisztrálja magát és a kártyát a Starbucks weboldalán, az ajándékkártya hűségkártyává válik, amelyre minden vásárlás után ajándék csillagokat is kap. A hűségprogramhoz bármely magyarországi Starbucks kávézóban lehet csatlakozni egy Starbucks Rewards kártya igénylésével és 1500 forint minimális feltöltéssel. A regisztrációt követően létrejött személyes profilon a továbbiakban nyomon követhető a megszerzett és az ajándékba kapott csillagok száma, a felhasználható ajándékok és az igénybe vehető speciális kedvezmények, egyedi ajánlatok.

Starbucks
Fotó: Starbucks

A hűségprogramban minden vendég különlegesnek érezheti magát, hiszen már a regisztrációkor 50 ajándék csillagot kap, amellyel a program Zöld fokozatú tagjává válik. 100 csillag után minden alkalommal egy választható ital a jutalom, ha pedig egy éven belül 200 csillagot is összegyűjt, a program Arany fokozatú tagjává válik. Ez a szint már olyan további kedvezményeket jelent, mint az ingyenes extra hozzávaló minden vásárláskor és a születésnapi ajándék kávé vagy sütemény. Csillagokat a kávézókban történt vásárlásokkal lehet szerezni, minden 160 forint után 1 darabot, de különleges alkalmakkor a kávézó is meglepheti vele vendégeit. Az ajándékba kapott italokat és kedvezményeket a vendégek bármely magyarországi Starbucks kávézóban beválthatják.

A Starbucks Rewards programmal kapcsolatos további információk a http://rewards.starbucks.hu/hu/ oldalon érhetők el.

Ez is érdekelhet

Három meseszép menyasszonyi ruhát is viselt Varga Viky magyar topmodell Graziano Pellé olasz labdarúgóval közös esküvőjén

Három meseszép menyasszonyi ruhát is viselt Varga Viky magyar topmodell Graziano Pellé olasz labdarúgóval közös esküvőjén

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Tedd & Ne tedd

Emma Watson elképesztő szettben, vagány rövid frizurával tűnt fel a párizsi divathéten

Emma Watson elképesztő szettben, vagány rövid frizurával tűnt fel a párizsi divathéten