Mindent megtalálsz a tökéletes nyárhoz a Balatonon, van hozzá egy szuper térkép is

2020.július.25.

A mostani nyár sokaknak bizonyára a belföldi utazások jegyében telik majd, amihez remek segítség lesz a július közepén megjelent Balatoni Gasztrotérkép legfrissebb kiadása. Az immár fél évtizede megjelenő, a Balatont és vonzáskörzetét elsőként bemutató Gasztrotérkép a klasszikusok mellett ezúttal is is bővült újdonságokkal, és a már megszokott módon applikáció formájában is elérhető. A nyár folyamán indul a "Green Balaton" kampány is, melynek jegyében 68 facsemetét ültetnek a készítők, és szeretnék felhívni a figyelmet a környezettudatosságra és fenntartható szemlélet fontosságára.

50 ezer példányban, összesen 68 vendéglátóhely részvételével jelent meg az idei kiadvány, a vírushelyzet miatt a megszokottnál egy hónappal később. A Balatoni Gasztrotérkép Applikáció idén is ingyenesen érhető el, így egy kattintással megtudhatjuk, hol vannak a hozzánk legközelebbi gasztrocélpontok.

Nagyon boldog vagyok, hogy végül az idei évben is megvalósulhatott a Balatoni Gasztrotérkép, hiszen sokáig bizonytalanság volt a vírushelyzet miatt. Most viszont úgy tűnik, hogy a szokásosnál is nagyobb segítség lehet az emberek számára akár a print térkép, akár az applikációnk használata, hiszen a legtöbben most belföldön utaznak majd. Igyekszünk továbbra is folyamatosan új ötletekkel segíteni közönségünket, akik most már több, mint 5 éve töretlen lelkesedéssel követik a munkánkat. Az idei Green Balaton kampányunk jegyében minden Balatoni Gasztrotérképen szereplő helynek - összesen 68 - ültetünk egy saját facsemetét a Plant a Tree Cocktail csapatának a közreműködésével, ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet a fenntartható szemlélet és a környezettudatosság fontosságára. – emeli ki a Balatoni Gasztrotérkép alapítója, Szauer Judit gasztro-kommunikációs szakember.

Utazz itthon: Fedezd fel a Turai Kastély csodáit

Utazz itthon: Fedezd fel a Turai Kastély csodáit

A tavalyi sikeres együttműködést követően ebben az évben is a Volvo Autó Hungária támogatja a Balatoni Gasztrotérképet, a "Kalandok Újratöltve – Az első utad hova vezet?" videósorozat július végén indul majd a közösségi médiában. "Számunkra nagyon fontos a biztonság, a természet, és a környezetünk védelme is. Az Első utad hova vezet? sorozattal ezeket az értékeket szeretnénk hangsúlyozni és megmutatni az embereknek, hogy érdemes elindulni, és felfedezni a legszebb tájakat" – emeli ki Sztárcsevity Andrea, a Volvo Autó Hungária marketing igazgatója.

A Balatoni Gasztrotérkép applikáció ingyenesen letölthető, a kiadvány pdf formátumban is bárki számára elérhető a www.gasztroterkepek.hu weboldalról, a papír alapú térkép pedig továbbra is ingyenes, kétnyelvű (magyar és angol) és július közepétől megtalálható többszáz kiemelt balatoni és fővárosi turisztikai ponton a Funzine Distribution közreműködésével, valamint a Gasztrotérképen szereplő 68 partnernél is.

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke