Mit mond el rólad az úti élményed?

2015.október.9.

A Travel Channelen október 5-én indult egy új utazós sorozat Shannen Doherty (Beverly Hills 90210) és Holly Marie Combs (Bűbájos boszorkák) főszereplésével. Ketten bejárják az Egyesült Állomok déli részét, hogy az egyes városok nevezetességeit, gasztronómiáját bemutassák. Persze mindig történik velük valami extrém is: paradicsomcsatába keverednek, kísértetekre vadásznak, menekülnek a rendőrök elől. A Túl a térkép szélén című sorozat ötlete Shannené volt, aztán "belerángatta" Holly-t, akivel a Bűbájos boszorkák forgatása óta legjobb barátnők.

Shannen és Holly minden utazásuk előtt Twitteren megszavaztatta, hogy milyen kalandra vállalkozzanak a következő epizódban. Az, hogy ki milyen programot választ egy út során, sokat elárul a személyiségéről. Az alábbiak közül – amelyeken a két színésznő is "túlesett" - Te melyikben vennél részt legszívesebben?

1. A kis kézműves boltok bejárása
Érdekelnek az egyedi dolgok, szereted megcsillogtatni az egyéniségedet, öltözködéseddel is kifejezni, hogy nem vagy mindennapi. Hobbiként magad is szívesen foglalkozol ékszerkészítéssel, lakberendezéssel vagy épp konyhaművészettel. Erős a szépérzéked, barátaid sokszor kérik ki stílustanácsaidat.

2. A helyi múzeum megtekintés
Intellektuális típus vagy, ösztöneid helyett inkább az eszed vezérel. Sokan talán túl óvatosnak tartanak, te ezt inkább megfontoltságnak neveznéd. Értékeled a tehetséget, a hagyományokat, a kemény munkát – ezzel függ össze, hogy megbízható munkatárs vagy és olyan barát, akire lehet számítani a bajban.

3. A közelben levő gyár meglátogatása
Érdekelnek a részletek, szeretsz a dolgok mögé nézni. Nem dőlsz be könnyen a szép szavaknak. Nem kedveled a felszínes embereket, az olcsó megoldásokat. A realitások talaján mozogsz, és bár ez néha megfoszt egy-egy különleges élménytől, hosszútávon megvéd a nagyobb csalódásoktól is.

4. Paradicsomcsatában részvétel
Imádod a kalandokat, a kihívásokat. Általában gyorsan hozol döntéseket, és ha ezt néha meg is bánod, annyira azért nem, hogy legközelebb is ezt tedd. A baráti körödben a középpontban vagy, mindenki szeret veled lógni, mert vonzod a hihetetlen eseményeket. Nem tudsz a fenekeden ülni, ha nem történik semmi, magad gondoskodsz az izgalmakról.

5. A helyi barlang bejárása
A természetességet értékeled a legtöbbre – magadban, barátaidban, kedvesedben. Nem könnyű téged megijeszteni, bátran nézel szembe a nehézségekkel. Sokan esetleg zárkózottnak tartanak, de igazából arról van szó, hogy csak kevés embernek nyílsz meg, de értük mindent megtennél.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói