Modern életérzésre építő nyaraló csomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai

2019.február.13.

Menő dizájn, street-food, koktélbárok, wifi, DJ-k, a napszaknak megfelelő zenei ütemek, amelyek egészen estig kísérnek. Ugye milyen jól hangzik?

Ez az új, digitális szabadságra és igényes környezetre épülő életérzés hívta életre azokat a dizájn szállodákat, amelyek az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A Neckermann utazási iroda szerint az igazi modern életérzésre építő nyaraló csomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai közül a leginkább keresettek a magyar fiatalok körében is.

Az új generációk igényeire szabva


A Cook`s Club hotelek olyan tengerparti szállodák, amelyeket az új generációs utasok számára terveztek, akik értékelik a gasztro különlegességeket, és olyan nyaralást szeretnének, ahol napjaikat és éjszakáikat hasonló gondolkodású emberekkel, tökéletes zenével kísérve tölthetik. A pároknak és baráti társaságoknak tervezett, egyszerű és elegáns szobák központi medencéhez kapcsolódnak, amely éjjel-nappal a társasági élet és a szórakozás színtere. A hotelekben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A vendég a nyaralás elején felölti az egyenlegét és a nyaralás végén fennmaradó összeget természetesen kijelentkezéskor visszakapja. A személyes e-pénztárca tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.

Wossala Rozina is a Neckermann nagykövetek között

Béres Alexandra és D. Tóth Kriszta után Wossala Rozina is a Neckermann nagykövete lett. A népszerű sztár séf a Cook's Club szállodák nagyköveteként ad majd bepillantást, "ízelítőt" a fiatalos dizájnhotelekben eltöltött nyaralás mindennapjaiból. A hotelek gasztro kínálatának bemutatása mellett, Rozina igyekszik majd az adott ország sajátos, speciális étel és ital különlegességeire is felhívni a figyelmet

Az ínyencek paradicsoma

A Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország idén budapesti indulással elérhetővé tette kínálatában az új generációk igényeinek is megfelelő nyaralást kínáló Cook`s Club dizájn szállodákat.

A butikhotel sikereire épít: fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generációk minden igényeit kiszolgáló szolgáltatások, mindez olyan áron, amely szélesebb közönséget vonzhat majd. A Cook`s Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, melyek Magyarországon kizárólagosan a Neckermann Utazási Iroda kínálatában találhatóak meg.

Ez is érdekelhet

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi