Mostantól az újhullámos mosás hódít!

2016.október.13.

Sosem volt ennyire vonzó és szórakoztató mosni, mint most!
A Bubbles Önkiszolgáló Mosodaláncban 3 könnyű lépésből áll a mosás:

Hozod. Mosod. Viszed.

Gondoltad valaha, hogy a heti mosás közben találkozhatsz életed pasijával? Esetleg beszéltél már meg randit egy mosodába? Barátnőiddel kávéztatok ruhatisztítás vagy szárítás közben? Próbáld ki a közösségi mosást a Bubbles -ben és garantáltan izgalmas kalandok részese lehetsz!

Itt nemcsak az új élmény adott, hiszen a Bubbles Önkiszolgáló Mosodalánc újradefiniálja a mosás fogalmát, és nyugati minta alapján ajánl fel innovatív, időhatékony megoldást a szennyes kezelésére! Magyarország-szerte 30 üzletben, Non-stop nyitva tartással várja azokat, akik a mosást és a szárítást kihúznák a monoton rutinfeladatok listájáról és áthelyeznék egy sokkal divatosabb formátumba.

A közösségi mosás a legújabb trendek közé tartozik, hiszen nemcsak stílusos, hanem egyben környezetbarát és praktikus! Csupán 30 perc alatt akár 3 adagnyi mosást, vagyis 21 kg ruhaneműt kimoshatsz egy csapásra! Keresd a Hozzád legközelebb eső mosodát! Bubbles üzletekkel a fővárosban már 24 helyszínen találkozhatsz. Vidéken pedig az érdi, győri, soproni, kecskeméti és székesfehérvári Bubbles mosodákban próbálhatod ki a közösségi mosást!

Lendületben szeretnéd tartani a napi programod?

Kinek van ideje kivárni az otthoni mosást, amikor már indulni kéne egy fontos megbeszélésre vagy éppenséggel egy életbevágó találkozóra? A Bubbles a gyorsaság köré épít és figyel arra, hogy egyetlen perced se vesszen kárba! A textilek kiváló tisztasága többek között az automatikus mosószer adagolórendszernek is köszönhető, mely 6 különböző komponenst biztosít: mosószert, öblítőszert, zsíroldót, véroldót, semlegesítőt illetve fertőtlenítőt. Moss gyorsabban, mint otthon és koncentrálj a napod igazán fontos pillanataira!

Tudd le a heti mosást a Bubbles üzletek egyik nagy kapacitású mosógépével. Válassz mosási programot, majd használd ki a rendelkezésedre álló 30 percet kedved szerint. A Bubbles mosoda nemcsak a ruhák és egyéb textilek tisztítására fókuszál, hanem speciális szárítógépek segítségével megspórolja számodra a teregetés idejét. Csupán 30 perc szárítással sokkal puhább, illatosabb és ragyogóbb ruhákkal kerülhetsz a figyelem központjába. Miközben megy a mosás és a szárítás a Bubbles wifi-t használva kedvedre szörfözhetsz a neten, megtervezheted a következő napod, vagy barátnőiddel megtárgyalhatod a tegnap esti koktél party kalandjait.

Szeretsz előre tervezni? A My.Bubbles -szel ezt pillanatok alatt megteheted!

Regisztrálj a My.bubbles.hu oldalon, ahol előre feltöltheted az egyenleged, megnézheted melyik Bubbles található Hozzád legközelebb illetve azt is kikeresheted, hogy melyik mosodában van szabad gép.

Légy a Bubbles közösség tagja és értesülj elsőkézből a legújabb kedvezményekről!

Ez is érdekelhet

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most