Nagyszerű innovációk nőknek!

2010.augusztus.2.

Néhány hónappal ezelőtt egy fantasztikus kiállításra invitáltak bennünket, nőket. A

Nagyszerű Innovációk Nőknek

kiállítás olyan 20. századi találmányokat mutatott be, amelyek megváltoztatták és egyszerűbbé tették a nők életét az elmúlt évtizedek folyamán.

Egy modern nő élete ugyanis tényleg nem könnyű. Egyszerre kell helyt állnunk nőként, háziasszonyként, feleségként és anyaként. Néha még az a 24 óra is kevés ahhoz, hogy minden feladatunkat elvégezzük. Az újításokra ezért is van nagyon nagy szükségünk: minden apró segítség jól jön a teendőink megkönnyítéséhez.

Nyitottak vagyunk az új megoldásokra, mert tudjuk, hogy a jó termék is lehet még jobb és hogy minden továbbfejleszthető. Érdekes, hogy a legtöbben úgy gondolják, a fejlődéshez valami nagyon nagy ötletre van szükség, pedig néha a legapróbb tárgyak hozzák el számunkra a megoldást.

De nemcsak a technikai újdonságokkal egyszerűsíthetjük az életünket, hanem olyan parányi trükkökkel is, amelyek megbújva a táskánkban percek alatt szebbé varázsolnak bennünket. Manapság egy női táskában biztosan ott lapul egy minőségi szájrúzs vagy szempillaspirál, ami néhány évtizede még elképzelhetetlen volt. De éppen ilyen fontos szerepet tölt be az életünkben a melltartó vagy egy funkcionális nadrágkosztüm, amelyek segítségével a férfiak világában is egyenrangú félként mozoghatunk.

purple-kicsi-d000076A9c0b079227e0c.jpg

A legtöbb nő számára ma már elképzelhetetlen lenne az élet porszívó és mosógép nélkül, pedig a 19. század asszonyainak ezek az eszközök nélkül kellett fenntartani a tökéletes háztartást. Amikor a mosógépet bekapcsoljuk nem is jut eszünkbe, hogy mekkora segítséget kaptunk ettől a fejlesztéstől. 2010-ben, pedig amikor az Ariel Active Gel kapszula a kezünkbe kerül először, talán nem is sejtjük milyen hatalmas erő rejlik egy ilyen ici-pici termékben, amelynek kompaktságát az űrtechnológia ihlette.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói