Neked csak egy Instagram-fotó, másoknak egy élet

2017.december.14.

Különleges jótékonysági akciót hirdetett a Telekom. Élményeinek online megosztásával január 2-ig bárki segíthet az autizmussal élőkön, ha az Instagramra feltöltött fotójához a #mindenkibelead hashtaget mellékeli.

December elején a Telekom a korábbi évekhez hasonlóan sikerrel rendezte meg jótékonysági sütiakcióját, amely a hashtagkampány kezdetét jelentette. A korlátlanság jegyében azonban ezúttal minden január 2-ig az Instagramon #mindenkibelead hashtaggel megosztott élményfotó 100 forinttal gazdagítja az Autistic Art Alapítványt.

Semmi mást nem kell tenni, mint fotót készíteni a nagymama sütijéről, saját készítésű ajándékainkról, családi szánkózásról, baráti forralt borozásról, a karácsonyról vagy bármilyen személyes élményről, majd a posztolni, és a Telekom minden feltöltött kép után 100 forintot utal az alapítványnak.

De akár elektronikus képeslapot is választhatnak a Telekom-dolgozók saját készítésű süteményeiről készített fotók közül. A Petrovics György foodstylist és Szendeff Lőrinc ételfotós keze munkáját dicsérő alkotásokkal díszített üdvözlőlapok december 11-e és 26-a között elérhetők a karacsony.telekom.hu oldalon. Itt sem kell mást tenni, mint kiválasztani egy vagy több e-képeslapot, megadni a címzettet, majd rábökni a küldés gombra: a Telekom minden egyes elküldött karácsonyi üdvözlet után 100 forintot adományoz az Autistic Art Alapítványnak.

Érdemes személyesen is felkeresni decemberben a Telekom üzleteit: az ide betérőket mézeskaláccsal ajándékozzák meg 9-10-én és 16-17-én a Kapcsolat Program keretében. Az ezeken a napokon eladott készülékek (telefon, tv, tablet, laptop) után pedig újabb 100 forintot adományoznak az Autistic Artnak.

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói