Nem tökéletes az alakod? Akkor is strandolj bátran!

2015.július.15.

Itt van a jó idő, nincs kifogás arra, hogy bárki is elbújjon, élvezni kell a nyarat mindenkinek, aki szereti.

Még Kate Upton sem tökéletes. A Victoria`s Secretnek például nem elég vékony
Még Kate Upton sem tökéletes. A Victoria`s Secretnek például nem elég vékony

Olyan sokat olvasni a tökéletes nyári forma, a lapos has, a feszes fenék eléréséről, és az ezekhez vezető különböző módszerekről. Ám, ha nem sikerül ezt elérni a szezonnyitásra - bárhogy próbálkozol is, maradjunk otthon és élvezzük a kánikulát a teraszon felállított gumimedencédben? Ez is egy megoldás, de csak azért, mert kéznél van, és még csak úti- és szállásköltségbe sem ver.

Azonban, ha az álomalak nyárra mégis csak álom marad, akkor is bátran támadd meg a Balatont vagy a tengert, bármilyen strandot vagy szabad vizet, amit látni szeretnél, és fürdőzz a szabadságodban.

Senki nem fog azzal komolyan foglalkozni, hogy itt-ott van némi felesleged, vagy éppen hiányod. Ha te biztos vagy magadban, semmilyen külső hatás nem gyakorolhat rád nyomást. Hidd el, hogy van olyan ember, aki senkivel nem foglalkozik, és van olyan, aki mindenkit megvizslat, kritizál, még akkor is, ha az illető alany hibátlan alakkal, hajzuhataggal rendelkezik. Ők is kapnak savat-borsot. Márpedig ezekre a valószínűleg irigységből vagy unalomból fakadó rosszmájú megjegyzésekre ügyet sem kell vetni, mert nem rólad szól, hanem arról, akinek az élete ezzel tűnik teljesnek - tehát mondhatjuk, hogy elég szegényes.

A lényeg az, hogy élvezd a napsütés áldásos testi, lelki előnyeit – persze kizárólag az arra kijelölt, bőrkárosodástól biztonságos órákban -, vagy a víz nyugtató és egyben frissítő hatását. Arról nem beszélve, hogy ha már vízközelben vagy, kihasználhatod az úszást naponta, mint sportot, hogy a tested megkaphassa a számára esetlegesen még hiányzó és fontos mozgást, amivel el vagy maradva, sőt egyben meditációnak sem rossz.

Ne szégyenlősködj a strandon tehát, hanem a családoddal, a szerelemeddel, a barátaiddal vagy akár bátran egyedül élvezd a nyarat, amíg tart! Jó pihenést kíván neked a Glamour csapata!

Ez is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói