Nem volt más megoldás: Leoperálták Sydney van den Bosch mindkét mellét

A júniusi GLAMOUR magazinban Csáti Melinda vezető szerkesztőnek nyilatkozott a közösségi médiából ismert influenszer, modell, a TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya, Sydney van den Bosch, és elmesélte egészségügyi megpróbáltatásait.

Fotó: Bodnár Bogi
Fotó: Bognár Bogi

Emlékszem, egy fotózáson találkoztam először Sydneyvel, az ízig-vérig nővel. Rendkívül bájos teremtés, aki nemcsak szép, roppant kedves személyiség is társul a megjelenéséhez. Az elmúlt években folyamatosan nyomon követhettem az életét. „Olyan vagyok, mint a macska, én mindig a talpamra esek” – hallottam tőle több alkalommal. Mégiscsak idén, a legutóbbi találkozásunk alkalmával értettem meg igazán, mekkora jelentősége van ennek a mondatnak. Ott ült velem szemben a világ egyik legbátrabb nője, hogy megossza velem élete egyik legnehezebb és talán legfájdalmasabb döntését. A nő, akinek tavaly december óta új élete van, megmenekült. A nő, akinek anyukájánál pár évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak, hosszas küzdelem után, végül legyőzte a betegséget. A nő, akinek a közös orvosuk javasolta, hogy végeztesse el a BRCA-genetikai vizsgálatot, ami pontosan kimutatja, hordozza- e a géneket, és azt is megmutatja, hány százalék esélye van a betegségre.

A nő, aki bátran és emelt fővel, rendkívül erős életigenléssel döntött, miután egyértelműen beigazolódott a betegségre való hajlam, és egy mammográfiai vizsgálat után kiderült, hogy rossz irányba forduló daganat is növekszik a mellében. A nő, aki a további kezelések, műtétek és a bizonytalanság helyett eltávolíttatta a melleit. A nő, aki közel fél éve kapott egy második esélyt az életre és azóta hálás minden napért. A júniusi GLAMOUR magazinban őszintén beszélgettünk erről a nehéz időszakról. Olvasd el a cikket, rengeteget tanulhatsz a történetéből, például azt, hogy egy ilyen helyzet felülír mindent és rávilágít arra, hogy valójában melyek az igazán fontos dolgok.

Tudj meg még többet a mellrákról és annak kockázatairól egy korábbi cikkünkből!

Stylist: Pintér Judit Smink: Kredits Enikő Haj: Czinege Donát

Ez is érdekelhet

Szembetűnő pillantás: kedvenc piperénk a szempillaspirál!

Szembetűnő pillantás: kedvenc piperénk a szempillaspirál!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább