Nincs programod hétvégére? Támogasd a hazai divatot!

2022.január.28.

Látogass el a Pesti Vigadóban megrendezett Textile Art of Today kiállítás záróeseményére, ahol megismerheted az ALMA, a Secondland és a Mr Carter Co divatmárkák tervezői által a Pesti Vigadóban bemutatott alkotásokat és te is támogathatod a hazai feltörekvő designereket!

Nincs programod hétvégére? Támogasd a hazai divatot!
Fotó: Vigadó

Január 30-án utolsó alkalommal látogatható a VI. Textile Art of Today Nemzetközi Textiltriennálé budapesti állomásán, a Pesti Vigadóban. Vásárolj értéknövelő újrahasznosítással és zero-waste technikákkal készített design-darabokat a pop-up vásáron, ismerd meg a különböző varrási-, szabási technikákat, a fenntartható tervezés kihívásait és hallgasd meg a Vetlényi Alma, Vecsei Kinga Réta és Szekeres Ákos személyes, textilhez fűződő történeteit rendhagyó, szubjektív tárlatvezetéseik során!

Fotó: Imre Hanna

A háromévente megrendezésre kerülő Textile Art of Today utazókiállítás célkitűzései között szerepel, hogy a textilkészítést új nézőpontokból, új kontextusokban és új lehetőségek tárházaként mutassa be, amelynek keretében bepillantást enged a textilszobrászatba, a konceptuális művészetbe, az objektművészetbe, illetve az installációk mellett a video- és divatművészetbe.

Fotó: Imre Hanna

A Textiltriennálé bemutatja a textilkészítés jelenleg érvényesülő világtrendjeit, a különböző országok művészei számára találkozási lehetőséget kínál, valamint érdeklődést teremt a textilművészeti alkotások iránt és bátorítja a művészeket, hogy innovatív és kísérleti projektek segítségével vizuális művészeti alkotásokat hozzanak létre a textilművészet határain kívül eső művészeti területeken. A kiállítás egyúttal párbeszédre invitálja a különféle textilművészeti technikákat felvonultató alkotókat.

A kiállítás kurátora: Imre Hanna

Ez is érdekelhet

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább